Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

15

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σοκ: Ηλικιωμένος κακοποιούσε σεξουαλικά αγόρι με νοητική στέρηση στην παιδική χαρά
ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ: Ηλικιωμένος κακοποιούσε σεξουαλικά αγόρι με νοητική στέρηση στην παιδική χαρά

Σοκ έπαθαν οι αστυνομικοί όταν πήγαν σε παιδική χαρά και έπιασαν επ’ αυτοφώρω έναν άντρα να ασελγεί σε αγόρι με νοητική στέρηση! Οι άνδρες της Ασφαλείας Καλαμάτας, πήγαν στην μια παιδική χαρά της Καλαμάρας, μετά από μια ανώνυμη καταγγελία ότι ένας ηλικιωμένος κακοποιούσε σεξουαλικά ένα ανήλικο αγόρι. Πράγματι, οι αστυνομικοί είδαν τον 83χρονο να έχει […]

paidikh-xara

Σοκ έπαθαν οι αστυνομικοί όταν πήγαν σε παιδική χαρά και έπιασαν επ’ αυτοφώρω έναν άντρα να ασελγεί σε αγόρι με νοητική στέρηση!

Οι άνδρες της Ασφαλείας Καλαμάτας, πήγαν στην μια παιδική χαρά της Καλαμάρας, μετά από μια ανώνυμη καταγγελία ότι ένας ηλικιωμένος κακοποιούσε σεξουαλικά ένα ανήλικο αγόρι.

Πράγματι, οι αστυνομικοί είδαν τον 83χρονο να έχει παρασύρει στην άκρη τον 12χρονο με ελαφρά νοητική υστέρηση και να ασελγεί.

Ο 12χρονος εξετάστηκε από παιδοψυχίατρο, στον οποίο αποκάλυψε ότι ο ηλικιωμένος τον κακοποίησε σεξουαλικά, κάτι που επιβεβαιώθηκε από την ιατροδικαστική εξέταση.

Ο 83χρονος συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου και χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ο οποίος του άσκησε δίωξη για αποπλάνηση και βιασμό ανηλίκου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις