Καταγγελία Αγγελόπουλων σε Γιαννακόπουλο- Ζητούν την τιμωρία του

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Καταγγελία Αγγελόπουλων σε Γιαννακόπουλο- Ζητούν την τιμωρία του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Σοβαρές διαστάσεις πήρε η υπόθεση «Μάντζαρη» που κατά τους πράσινες το έπαιζε σε διπλό ταμπλό πριν υπογράψει το δεύτερο συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε εκφράσει την οργή του με αιχμηρές αναρτήσεις που προκάλεσαν πολύ την πλευρά του Ολυμπιακού. «Τα παντελόνια είναι για να τα φοράνε άντρες… Εσύ Βαγγελάκη και ο ατζέντης σου ούτε […]

30.06.2017 | 09:21

Σοβαρές διαστάσεις πήρε η υπόθεση «Μάντζαρη» που κατά τους πράσινες το έπαιζε σε διπλό ταμπλό πριν υπογράψει το δεύτερο συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε εκφράσει την οργή του με αιχμηρές αναρτήσεις που προκάλεσαν πολύ την πλευρά του Ολυμπιακού.

«Τα παντελόνια είναι για να τα φοράνε άντρες… Εσύ Βαγγελάκη και ο ατζέντης σου ούτε σορτσάκι δεν θα έπρεπε να φοράτε… φουστίτσες μόνο», είναι ένα από τα σχόλια που είχε γράψει ο κ. Γιαννακόπουλος.

Οι Αγγελόπουλοι μετά την προκλητική συμπεριφορά, αποφάσισαν να κάνουν επίσημη καταγγελία στον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ, ζητώντας την τιμωρία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

 

Exit mobile version