Πανευτυχής ο Ρονάλντο: Για πρώτη φορά αγκαλιάζει τα διδυμάκια του! (pics)

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πανευτυχής ο Ρονάλντο: Για πρώτη φορά αγκαλιάζει τα διδυμάκια του! (pics)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Την είδηση ότι έγινε και πάλι πατέρας, και μάλιστα σε δίδυμα, επιβεβαίωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Με μήνυμα στον λογαριασμό του στο Facebook και μετά την ήττα-αποκλεισμό της Πορτογαλίας από την Χιλή στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είπε πως απέκτησε δίδυμα αγόρια και μάλιστα πως δεν τα έχει δει ακόμη. «Ήμουν με την εθνική ομάδα της πατρίδας μου και όπως […]

30.06.2017 | 11:30

Την είδηση ότι έγινε και πάλι πατέρας, και μάλιστα σε δίδυμα, επιβεβαίωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Με μήνυμα στον λογαριασμό του στο Facebook και μετά την ήττα-αποκλεισμό της Πορτογαλίας από την Χιλή στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είπε πως απέκτησε δίδυμα αγόρια και μάλιστα πως δεν τα έχει δει ακόμη.

«Ήμουν με την εθνική ομάδα της πατρίδας μου και όπως πάντοτε, ήμουν απόλυτα αφοσιωμένος με ψυχή και σώμα στην προσπάθεια που κάναμε, ακόμα κι αν ήξερα ότι είχαν έρθει στη ζωή τα δύο νέα αγόρια μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα τα δω για πρώτη φορά πλέον…» έγραψε ο Ρονάλντο, χωρίς να αναφερθεί στη μητέρα των παιδιών.

Αμέσως μετά, έφυγε τρέχοντας από τη Ρωσία και έτρεξε να δει τα δύο μικρά πλασματάκια!

Μάλιστα ανέβασε φωτογραφία στο facebook όπου κρατά αγκαλιά το αγοράκι και το κοριτσάκι του με τη λεζάντα να γράφει: «Τόσο ευτυχισμένος που μπορώ να κρατήσω τις νέες αγάπες της ζωής μου».

https://twitter.com/Cristiano/status/880473340619759616

Μένει πλέον να δούμε εάν θα επιβεβαιωθεί και η άλλη φήμη. που θέλει και τη Χεορχίνα Ροντρίγκεθ, τη σύντροφό του Κριστιάνο, επίσης να είναι έγκυος. Κάποιες από τις φώτο που έχει αναρτήσει ο Ρονάλντο τείνουν πάντως προς αυτή την κατεύθυνση.

❤️️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano) στις

Exit mobile version