Νίκος Τόσκας: “Τα επεισόδια στα Εξάρχεια δείχνουν την ορθότητα της απόφασης μας”…!

ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Νίκος Τόσκας: “Τα επεισόδια στα Εξάρχεια δείχνουν την ορθότητα της απόφασης μας”…!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Άγρια επεισόδια σημειώθηκαν στα Εξάρχεια χθες το βράδυ, όμως ο Νίκος Τόσκας τα βλέπει από… άλλη σκοπιά. Ενώ οι αντιεξουσιαστές έχουν «καταλάβει» την περιοχή και κάνουν ό.τι θέλουν, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή των αστυνομικών αλλά και των πολιτών, η κυβέρνηση χαίρεται για τις αποφάσεις της. Η σημερινή δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη […]

30.06.2017 | 13:41

Άγρια επεισόδια σημειώθηκαν στα Εξάρχεια χθες το βράδυ, όμως ο Νίκος Τόσκας τα βλέπει από… άλλη σκοπιά.

Ενώ οι αντιεξουσιαστές έχουν «καταλάβει» την περιοχή και κάνουν ό.τι θέλουν, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή των αστυνομικών αλλά και των πολιτών, η κυβέρνηση χαίρεται για τις αποφάσεις της.

Η σημερινή δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη

«Τα επεισόδια που έγιναν χθες το βράδυ στα Εξάρχεια αποδεικνύουν την ορθότητα της απόφασης για απαγόρευση της συγκέντρωσης των αστυνομικών» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τόσκας.

Ο υπουργός δεν έχασε την ευκαιρία να τα βάλει με την αξιωματική αντιπολίτευση και τους αστυνομικούς, λέγοντας πως «το θέμα της συγκέντρωσης των αστυνομικών στην πλατεία Εξαρχείων ήταν μια προβοκάτσια ακροδεξιών κύκλων της Νέας Δημοκρατίας».

Αυτά ανέφερε, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη στο περιθώριο της ημερίδας του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας για την Ισλαμιστική Ριζοσπαστικοποίηση και τρομοκρατία που έγινε στο Ίδρυμα Ευγενίδου.

Exit mobile version