Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πιο ευτυχισμένη από ποτέ η Κοκκίνου με την επιστροφή Μπόγρη στην Ελλάδα
LIFESTYLE

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ η Κοκκίνου με την επιστροφή Μπόγρη στην Ελλάδα

Ο φετινός Αύγουστος φέρνει νέες εξελίξεις στη ζωή της Έλλης Κοκκίνου, καθώς μετά από 3 χρόνια ο σύντροφός της, μασκετμπολίστας Γιώργος Μπόγρης, επιστρέφει μόνιμα στην Ελλάδα. Η ερωτευμένη Έλλη, μίλησε στο People για το πώς νιώθει. Θεωρώ πως αυτό το καλοκαίρι έχεις ακόμη ένα λόγο να είσαι χαρούμενη, αφού, όπως όλα δείχνουν, ο Γιώργος Μπόγρης θα πάρει μετεγγραφή στον Ολυμπιακό, έπειτα […]

bogris1_h_645_450

Ο φετινός Αύγουστος φέρνει νέες εξελίξεις στη ζωή της Έλλης Κοκκίνου, καθώς μετά από 3 χρόνια ο σύντροφός της, μασκετμπολίστας Γιώργος Μπόγρης, επιστρέφει μόνιμα στην Ελλάδα.

Η ερωτευμένη Έλλη, μίλησε στο People για το πώς νιώθει.

Θεωρώ πως αυτό το καλοκαίρι έχεις ακόμη ένα λόγο να είσαι χαρούμενη, αφού, όπως όλα δείχνουν, ο Γιώργος Μπόγρης θα πάρει μετεγγραφή στον Ολυμπιακό, έπειτα από τρία χρόνια στην Ισπανία.

Δεν μπορώ να μιλήσω εξ ονόματος του Γιώργου. Μετά από τρία χρόνια στην ξενιτιά θα είναι ένα χαρούμενο γεγονός. Έκανε φέτος και μια καταπληκτική σεζόν.

Για να παραμείνει ζωντανή μια σχέση εξ αποστάσεως, πέρα από την αγάπη, τι άλλο πιστεύεις πως θα πρέπει να υπάρχει;

Σεβασμός, κατανόηση. Μια πολύ στέρεη βάση γενικότερα. Αν δεν έχει οικοδομηθεί σωστά, δεν θα κρατήσει. Όλα έχουν τα όριά τους και όταν αυτά ξεπεραστούν, όλο αυτό φθίνει. Στη συνέχεια έρχεται και η λογική. Ακόμη και όταν το συναίσθημα δεν έχει υποχωρήσει, θα πρέπει να το δεις ανθρώπινα, ψυχρά. Πόσο θα συνεχιστεί αυτό; Δεν είναι δίκαιο για κανέναν από τους δύο.

Φέτος είσαι στο YFSF. Τα νούμερα τηλεθέασης τα παρακολουθείς;

Ναι, και στο προηγούμενο επεισόδιο πήγαμε πολύ καλά και είμαστε χαρούμενοι για αυτό. Ξεκινήσαμε απέναντι από το «βουνό», το Survivor, που ό,τι πάει απέναντί του το συνθλίβει. Σκέψου πως γίνονται μέχρι και παιδικά πάρτι με θέμα το Survivor. Δεν το αδικώ. Τα αγωνίσματα έχουν ενδιαφέρον, μπορεί να το δει ο οποιοσδήποτε. Απλά τώρα έχει ξεφύγει λίγο, αλλά και πάλι το κατανοώ. Έτσι, αλλάξαμε μέρα, πήγαμε από βράδυ Κυριακής βράδυ Πέμπτης, έχοντας πλέον απέναντί μας το X-Factor και το Πάμε Πακέτο. Με τον τρόπο αυτό μοιράζεται η τηλεοπτική πίτα.

Μπήκες ποτέ στη διαδικασία να στήσεις μια ίντριγκα; Ή, έστω, να σκεφτείς «θα πω κάτι για να προκαλέσω» ή «για να δώσω ένα έξτρα ενδιαφέρον»;

Όχι, βαριέμαι. Δεν είμαι της ίντριγκας και αν πω κάτι, θα είναι επειδή το πιστεύω. Άλλωστε, δεν είναι κι ένα σόου όπου υπάρχει έδαφος για να κάνεις ίντριγκα. Κάποια στιγμή με ρώτησε ένας δημοσιογράφος αν θα τσακωθώ με έναν κριτή που έχει αντίθετη άποψη από εμένα. Γιατί να τσακωθώ; Φυσιολογικό δεν είναι να υπάρχει και μια αντίθετη γνώμη; Θα ήταν ένας πολύ βαρετός κόσμος αν όλοι συμφωνούσαμε. Ούτε μου αρέσει να σχολιάζω δηλώσεις άλλων, όπως συνήθως ρωτάνε οι ρεπόρτερ στα events. «Τι έχετε να πείτε για τον τάδε που είπε αυτό;». Τίποτε. Γιατί να έχω να πω δηλαδή;

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις