Παράτησε την οικογένεια του γιατί ερωτεύτηκε μια κούκλα του σεξ (photos)

PLUS

Παράτησε την οικογένεια του γιατί ερωτεύτηκε μια κούκλα του σεξ (photos)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

O έρωτας με έρωτα περνάει, λέει ο λαός και ο Senji Nakajima ακολούθησε αυτή την τακτική για να ξεπεράσει το τέλος με την σύζυγο του. Ο Ιάπωνας επιχειρηματίας αποφάσισε να εγκαταλείψει την οικογένεια του, σύζυγο και δύο παιδιά, όταν είδε πως η φλόγα έχει σβήσει και η απογοήτευση τον έστειλε στην αγκαλιά μιας… κούκλας του […]

01.07.2017 | 15:44

O έρωτας με έρωτα περνάει, λέει ο λαός και ο Senji Nakajima ακολούθησε αυτή την τακτική για να ξεπεράσει το τέλος με την σύζυγο του.

Ο Ιάπωνας επιχειρηματίας αποφάσισε να εγκαταλείψει την οικογένεια του, σύζυγο και δύο παιδιά, όταν είδε πως η φλόγα έχει σβήσει και η απογοήτευση τον έστειλε στην αγκαλιά μιας… κούκλας του σεξ!

Η λαστιχένια, Saori, είναι ό,τι καλύτερο του έχει συμβεί και όταν την πρωτοείδε στη βιτρίνα ένιωσε ότι την ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά! «Οι άνθρωποι είναι πολύ απαιτητικοί» λέει ο Nakajima.

«Ο κόσμος πάντα θέλει από σένα, χρήματα, δέσμευση», λέει ο 62χρονος.

«Η καρδιά μου πεταρίζει όταν γυρίζω σπίτι στη Saori. Δεν θα με προδώσει ποτέ και κάνει όλες τις έγνοιες μου να φεύγουν». Με τη νέα «σύντροφό» του πηγαίνουν για σκι και surfing, κάνουν πικ νικ και βόλτες.

«Δεν θα ξαναζήσω με πραγματική γυναίκα, είναι σκληρόκαρδες» καταλήγει ο άνδρας.

Ο Nakajima, όπως και πολλοί άλλοι άνδρες στην Ιαπωνία, αντιμετωπίζουν τις κούκλες του σεξ σαν πραγματικούς ανθρώπους. Μάλιστα, περισσότερες από 2000 sex dolls πωλούνται ετησίως στην Ιαπωνία.

Exit mobile version