Παναθηναϊκός: Κοντά στο να ανανεώσει ο Μολέντο

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναθηναϊκός: Κοντά στο να ανανεώσει ο Μολέντο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

  Του Αντώνη Γεωργακόπουλου Σε προφορική συμφωνία για ανανέωση του συμβολαίου του, φαίνεται πως ήρθε ο Ροντρίγκο Μολέντο με την διοίκηση του Παναθηναϊκού. Οι πληροφορίες, κάνουν λόγο για επέκταση μέχρι το 2020, με το τρέχον συμβόλαιο να ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι. Με την ανανέωση αυτή, ο Βραζιλιάνος στόπερ θα λάβει και αύξηση στις απολαβές του  […]

04.07.2017 | 10:14

 

Του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Σε προφορική συμφωνία για ανανέωση του συμβολαίου του, φαίνεται πως ήρθε ο Ροντρίγκο Μολέντο με την διοίκηση του Παναθηναϊκού. Οι πληροφορίες, κάνουν λόγο για επέκταση μέχρι το 2020, με το τρέχον συμβόλαιο να ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι.

Με την ανανέωση αυτή, ο Βραζιλιάνος στόπερ θα λάβει και αύξηση στις απολαβές του  που μέχρι τώρα κυμαίνονταν στιςς 350.000 ευρώ ετησίως.

Αν ολοκληρωθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, ο Παναθηναϊκός θα έχει πραγματοποιήσει μια κίνηση-ματ, καθώς ο Μολέντο ήταν ο κορυφαίος αμυντικός του πρωταθλήματος. Επίσης, μετά την αποδυνάμωση της ομάδος στο επιθετικό κομμάτι, θα ήταν καταστροφικό για το <<τριφύλλι>> να χάσει και τον βασικό πυλώνα της άμυνάς του.

Exit mobile version