Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό χωρίς τον μισθοφόρο- Σήμερα η πιο κρίσιμη ψηφοφορία! (vid)
LIFESTYLE

Μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό χωρίς τον μισθοφόρο- Σήμερα η πιο κρίσιμη ψηφοφορία! (vid)

Το επεισόδιο ξεκίνησε με τον σχολιασμό των παικτών για την καθόλου αναμενόμενη για εμάς αποχώρηση του Γιάννη Σπαλιάρα. “Θα ήθελα ο Γιάννης να συνεχίσει και να πάει στην επόμενη φάση, νόμιζα ότι θα φύγει ο Αναγνωστόπουλος. Όμως είπα και στον Γιάννη ότι ό,τι είναι να γίνει, γίνεται για καλό του, κάποιος άλλος ψηφίζει που το ξέρει καλύτερα από εμάς”, […]

anagnosto

Το επεισόδιο ξεκίνησε με τον σχολιασμό των παικτών για την καθόλου αναμενόμενη για εμάς αποχώρηση του Γιάννη Σπαλιάρα. “Θα ήθελα ο Γιάννης να συνεχίσει και να πάει στην επόμενη φάση, νόμιζα ότι θα φύγει ο Αναγνωστόπουλος. Όμως είπα και στον Γιάννη ότι ό,τι είναι να γίνει, γίνεται για καλό του, κάποιος άλλος ψηφίζει που το ξέρει καλύτερα από εμάς”, επεσήμανε στις κάμερες του Survivor, ο Ντάνος.

“Θεωρώ ότι έμειναν οι καλύτεροι παίκτες του παιχνιδιού, μέσα περιλαμβάνομαι και εγώ. Ήμουν συγκινημένος και το σκεφτόμουν από την προηγούμενη μέρα ότι δεν ήθελα να αποχωρήσω, δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Θεωρώ ότι δικαιώθηκα! Μαζί με τον κόσμο βάλαμε γκολ”, εξομολογήθηκε ο Αναγνωστόπουλος. “Ο Γιάννης έκανε την υπέρβαση, μέχρι εδώ που έφτασε ήταν καλά και το ξέρει και ο ίδιος αυτό”, δήλωσε ο Βασάλος.

“Το τελευταίο Συμβούλιο ήταν  πολύ συγκινητικό. Είχαμε στο νου μας τι περάσαμε, πόσες φορές έχουμε περάσει από ψηφοφορίες. Το Survivor θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένο και στη μνήμη και στην καρδιά μας”, ανέφερε από την μεριά του Μάριος.

Μεγάλη αγωνία όταν ο Σάκης ήταν έτοιμος να ανακοινώσει την αποχώρηση

«Η χαρά μου είναι τεράστια, είναι πολύ μεγάλη. Να ευχαριστήσω τον κόσμο που με ψήφισε και χρεώθηκε για μένα, το έχει ξανακάνει και παλιότερα. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου πάρα πολύ. Δεν είναι εύκολο κάποιος να χρεώνεται για σένα. Τι να πω; Δεν μπορώ να μιλήσω. Τα συναισθήματα είναι πάρα πολύ έντονα αυτή τη στιγμή. Συγχαρητήρια στον Κώστα γιατί ήταν ένας πολύ δυνατός αντίπαλος. Ήταν άξιος συμπαίκτης και αντίπαλος, γενικά του αξίζουν συγχαρητήρια και του Κώστα πάρα πολλά. Ευχαριστώ ξανά τον κόσμο και είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι πάλι αύριο εδώ με ακόμα δύο δυνατούς αντιπάλους», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Σήμερα Τρίτη, στον ημιτελικό, οι τρεις παίκτες θα τεθούν ξανά σε ψηφοφορία με την παρουσία όλων των παικτών του παιχνιδιού και οι δύο θα περάσουν στον μεγάλο τελικό.

Την Τετάρτη, θα πραγματοποιηθεί ο τελικός στην Αθήνα  όπου ο μεγάλος νικητής των 100 χιλιάδων ευρώ θα ανακηρυχθεί μέσω μιας νέας ψηφοφορίας σε ζωντανή μετάδοση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις