Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σαράντα μέρες από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη (photos- videos)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαράντα μέρες από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη (photos- videos)

Σαράντα ημέρες πέρασαν από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, και οι δικοί του άνθρωποι βρέθηκαν σήμερα στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στην Οδό Σκουφά, όπου τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας. Το μνημόσυνο τέλεσε ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικης Θεόδωρος ο οποίος κατάγεται από τα Χανιά, γενέτειρα του Κωνσταντίνου […]

church34 (1)

Σαράντα ημέρες πέρασαν από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, και οι δικοί του άνθρωποι βρέθηκαν σήμερα στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στην Οδό Σκουφά, όπου τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας.

church2 (1)

Το μνημόσυνο τέλεσε ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικης Θεόδωρος ο οποίος κατάγεται από τα Χανιά, γενέτειρα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με τον οποίο είχε στενή φιλία.

Με την παρουσία τους τίμησαν τη μνήμη του μεγάλου πολιτικού οι περισσότεροι από τους βουλευτές της ΝΔ, πρώην υπουργοί και ο πρώην πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμένος.

Η κόρη του, Ντόρα Μπακογιάννη, ήταν αδύνατο να παραστεί, καθώς αναρρώνει ύστερα από την επέμβαση στο πόδι της.

church9 church8 church16 church15 church14 church13 church12 church11 church10 church7 church6 church5 fu7 fu6 fu3 fu1 church21 church20 church18 church17
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις