Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor: Τελειώνει απόψε το μεγάλο ταξίδι- Ημιτελικός με δάκρυα, αγωνία και μια αγκαλιά του Ιούδα (vid)
LIFESTYLE

Survivor: Τελειώνει απόψε το μεγάλο ταξίδι- Ημιτελικός με δάκρυα, αγωνία και μια αγκαλιά του Ιούδα (vid)

Ένα μεγάλο ταξίδι φτάνει απόψε στο τέλος. Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και Γιώργος Αγγελόπουλος είναι οι δύο φιναλίστς του μεγάλου τελικού του Survivor, που σήμερα θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ. Όλοι όμως, έχουν κερδίσει μια σπουδαία εμπειρία, έχουν μάθει τα όρια τους και έχουν αντιμετωπίσει τον κακό τους εαυτό, κάτι αναγκαίο για να […]

τελικος

Ένα μεγάλο ταξίδι φτάνει απόψε στο τέλος.

Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και Γιώργος Αγγελόπουλος είναι οι δύο φιναλίστς του μεγάλου τελικού του Survivor, που σήμερα θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Όλοι όμως, έχουν κερδίσει μια σπουδαία εμπειρία, έχουν μάθει τα όρια τους και έχουν αντιμετωπίσει τον κακό τους εαυτό, κάτι αναγκαίο για να καταφέρουν να επιβιώσουν.

Στο χθεσινό επεισόδιο, τα είδαμε όλα. Χαρακτηριστική στιγμή, η διαχυτικότητα της Σόφης Πασχάλη με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, που σχολιάστηκε αμέσως από τα social media.

Όταν μπήκε για πρώτη φορά στη σκηνή ο Ντάνος, χαιρέτησε όλους τους παίκτες και τη στιγμή που έφτασε να χαιρετήσει την πρώην παίκτρια, η ίδια ήταν πολύ άνετη, γεγονός που ενόχλησε το τηλεοπτικό κοινό. Η Σόφη Πασχάλη κατά την αποχώρησή της από το Survivor, είχε κάνει λόγο για “νίκη του ψέματος και της αδικίας” και αναφερόταν στον Ντάνο. Η αγκαλιά τους ήταν η έκπληξη της βραδιάς, αν σκεφτούμε ότι πριν λίγο καιρό που η ίδια είχε αποχωρήσει, δεν ήθελε ούτε καν να τον αγκαλιάσει.

Το επεισόδιο “άνοιξε” με το video της οικογένειας του Ντάνου. “Τελείωσε, είσαι πάλι μαζί μας. Σε βλέπω, δεν χρειάζεται να πω κάτι”, είπε συγκινημένη η μητέρα του Ντάνου, με τον Γιώργο να βουρκώνει.

Οι αστείες στιγμές, που δεν θα ξεχάσουν ποτέ

Ακολούθησε το video με την οικογένεια του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη που ταξίδεψε από την Κύπρο για να τον δει από κοντά. “Σε βλέπαμε και σε καμαρώναμε, οι πέντε μήνες μας φάνηκαν χρόνια”, ήταν το πρώτο πράγμα που είπε η μητέρα του μόλις τον αντίκρισε. “Αυτές οι αγκαλιές μου έλειψαν περισσότερο από όλα. Είμαι ευγνώμων που έχω τέτοια οικογένεια και αυτή ήταν που με κράτησε μέσα στο παιχνίδι”, δήλωσε αργότερα ο “τρελός Κύπριος” συγκινημένος.

Απόψε, όλα τελειώνουν. Ποιος θα πάρει το έπαθλο;

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις