Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

15

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Αστυνομικοί στη ΓΑΔΑ με σκούπα, φαράσι και σφουγγαρίστρες! (pics)
ΕΛΛΑΔΑ

Αστυνομικοί στη ΓΑΔΑ με σκούπα, φαράσι και σφουγγαρίστρες! (pics)

Του Πέτρου Καρσιώτη Απίστευτο, αλλά αληθινό. Καθώς τα σκουπίδια «πνίγουν» το κτίριο του Αστυνομικού Μεγάρου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, την λεγόμενη καρδιά της ΕΛ.ΑΣ, οι αστυνομικοί άφησαν την κανονική εξάρτησή τους-όπλα κλπ- και έπιασαν τις… σκούπες, τα φαράσια και τις σφουγγαρίστρες! Πρακτική και συμβολική κίνηση των αστυνομικών Σε μια πρακτική και συγχρόνως συμβολική κίνηση οι συνδικαλιστές […]

gada4

Του Πέτρου Καρσιώτη

Απίστευτο, αλλά αληθινό.

Καθώς τα σκουπίδια «πνίγουν» το κτίριο του Αστυνομικού Μεγάρου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, την λεγόμενη καρδιά της ΕΛ.ΑΣ, οι αστυνομικοί άφησαν την κανονική εξάρτησή τους-όπλα κλπ- και έπιασαν τις… σκούπες, τα φαράσια και τις σφουγγαρίστρες!

19668390_10155415606172510_1874971769_n

Πρακτική και συμβολική κίνηση των αστυνομικών

Σε μια πρακτική και συγχρόνως συμβολική κίνηση οι συνδικαλιστές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών-πολλοί από αυτούς υπηρετούν εκεί- προχώρησαν στο… χάπενινγκ της… σκούπας, για να φέρουν στην επικαιρότητα ένα πρόβλημα που κυριολεκτικά καίει.

 

Δεν έχει ανανεωθεί η σύμβαση

Όπως κατήγγειλε ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Χρήστος Μαυραγάνης, από το 2016, δεν έχει ανανεωθεί η σύμβαση επί μονίμου βάσεως των συνεργείων καθαρισμού των αστυνομικών υπηρεσιών, που στεγάζονται στους δεκατρείς ορόφους του Μεγάρου.

_035_FNYwFeG.jpg.360x370_q85_crop

Οι συμβάσεις ανανεώνονται με τον μήνα

Οι συμβάσεις τους, όπως έγινε γνωστό, ανανεώνονται με τον… μήνα, συνιστώντας μια σπάνια… πατέντα!

Μόλις ολοκληρώνεται ο μήνας, για τις 15 ημέρες που μεσολαβούν έως την επόμενη ανανέωση σύμβασης η κατάσταση που δημιουργείται γίνεται ανυπόφορη.

_105

Πρόεδρος αστ. υπαλλήλων: «Και το Υγειονομικό πιστοποίησε το πρόβλημα»

«Έχουμε υποβάλει τα αιτήματα εγγράφως στα υπουργεία, αλλά απάντηση δεν πήραμε για το πότε θα λυθεί το πρόβλημα» δήλωσε  ο πρόεδρος της Ένωσης και κατέληξε:

«Έχει πιστοποιηθεί το πρόβλημα από τη Διεύθυνση Υγειονομικού Αττικής και τα έγγραφα διαβιβάστηκαν αρμοδίως, αλλά τα βουνά των σκουπιδιών παραμένουν».

_072 _037_wP4ewhe _008_YWORHq1

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις