Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ο Οφόε

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ο Οφόε

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Αντώνης Γεωργακόπουλος

  -του Αντώνη Γεωργακόπουλου Και επίσημα στον Ολυμπιακό ο Βάντις Οτζίτζα Οφόε. Ποδοσφαιριστής του Θρύλου ο Οφόε! https://t.co/xWk2GmdhbR #olympiacos #transfer #welcome #odjidjaofoe #welcomevadis @VadisOfficial pic.twitter.com/VwEGcJlnT2 — Olympiacos FC (@olympiacos_org) July 9, 2017 Ο 28χρονος Βέλγος μέσος, είχε φτάσει πολύ κοντά στην Κράσνονταρ, αλλά η υπόθεσή του δεν προχώρησε λόγω οικονομικών διαφωνιών, παρά το γεγονός πως […]

10.07.2017 | 08:40

 

-του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Και επίσημα στον Ολυμπιακό ο Βάντις Οτζίτζα Οφόε.

Ο 28χρονος Βέλγος μέσος, είχε φτάσει πολύ κοντά στην Κράσνονταρ, αλλά η υπόθεσή του δεν προχώρησε λόγω οικονομικών διαφωνιών, παρά το γεγονός πως η ρωσική ομάδα επικαλέστηκε πρόβλημα του ποδοσφαιριστή στο γόνατο.

Ο Οφόε, βρίσκεται ήδη στο Γκενκ για να ακολουθήσει την υπόλοιπη ομάδα στην προετοιμασία της.

Ποιός είναι ο Οφόε;

Ο Βάντις Οτζίτζα-Οφόε (1,85μ.) γεννήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου 1989 στη Γάνδη του Βελγίου. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στις Ακαδημίες της Άντερλεχτ στα τέλη της δεκαετίας του ’90.

Το 2007 έκανε το μεγάλο βήμα και αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα του βελγικού συλλόγου και την επόμενη σεζόν πήρε μεταγραφή για το Αμβούργο. Μετά από έναν χρόνο στη γερμανική ομάδα επέστρεψε στο Βέλγιο και συγκεκριμένα στην Μπριζ, με την οποία σε 5 χρόνια ξεπέρασε τις 160 συμμετοχές.

Το 2014 πήρε μεταγραφή για την αγγλική Νόριτς, ενώ για έναν χρόνο δόθηκε δανεικός στην Ρόδεραμ Γιουνάιτεντ. Τον Αύγουστο του 2016 η Λέγκια Βαρσοβίας τον αγόρασε από την αγγλική ομάδα, με την οποία αγωνίστηκε την περασμένη περίοδο και αναδείχθηκε μάλιστα mvp του πολωνικού πρωταθλήματος. Με τον πολωνικό σύλλογο κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα, ενώ και το 2008 αναδείχθηκε κυπελλούχος Βελγίου με την Άντερλεχτ.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού είναι διεθνής με όλες τις μικρές ομάδες του Βελγίου, αλλά και με την Ανδρών.

Exit mobile version