Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

23

Νοεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Πραγματοποιήθηκε ο πρώτος γκέι γάμος μουσουλμάνων (pics- vid)
PLUS

Πραγματοποιήθηκε ο πρώτος γκέι γάμος μουσουλμάνων (pics- vid)

Να δείξει σε όλο τον κόσμο ότι μπορείς να είσαι και γκέι και μουσουλμάνος θέλησε ένα νεαρό ζευγάρι που παντρεύτηκε μόλις, ύστερα από δύο χρόνια σχέσης. Τότε ήταν που ο 19χρονος Σον Ρόγκαν είδε τον Ζαχίντ Σαουνταρί σε ένα παγκάκι στο Ντάρλαστον, έτοιμο να βάλει τέλος στη ζωή του. Πολύ σύντομα οι δυο τους έγιναν ζευγάρι […]

ImageHandler (1)

Να δείξει σε όλο τον κόσμο ότι μπορείς να είσαι και γκέι και μουσουλμάνος θέλησε ένα νεαρό ζευγάρι που παντρεύτηκε μόλις, ύστερα από δύο χρόνια σχέσης.

Τότε ήταν που ο 19χρονος Σον Ρόγκαν είδε τον Ζαχίντ Σαουνταρί σε ένα παγκάκι στο Ντάρλαστον, έτοιμο να βάλει τέλος στη ζωή του.

Πολύ σύντομα οι δυο τους έγιναν ζευγάρι και αποφάσισαν να παντρευτούν, με παραδοσιακές φορεσιές του Μπαγκλαντές.

98f2d5cec64b6b4b62f94054178f77e5 056a35146de088fa50b9d31de69fecb4-1

Βέβαια, παραδέχονται πως έχουν περάσει πολύ δύσκολα έχοντας δεχθεί μέχρι και απειλές για τη ζωή τους. «Θέλω να πω σε όλους όσοι περνούν το ίδιο πως είναι εντάξει. Θα δείξουμε σε όλο τον κόσμο πως μπορείς να είσαι ομοφυλόφιλος και Μουσουλμάνος», λέει ο Ζαχίντ.

Ο Ζαχίντ Σαουνταρί και ο Σον Ρόγκαν παντρεύτηκαν στο Γουόλσολ, κάνοντας τον πρώτο γάμο ομοφυλόφιλων μουσουλμάνων στη Βρετανία.

Μιλώντας στις βρετανικές Express και Star είπε ότι πάντα αισθανόταν ως το «μαύρο πρόβατο» της μπαγκλαντεσιανής μουσουλμανικής οικογένειάς του, τού έκαναν μπούλινγκ στο σχολείο, έχει δεχθεί επιθέσεις από άλλους μουσουλμάνους και τού έχει απαγορευθεί η είσοδος στο τοπικό τζαμί.

Ανέφερε ακόμη ότι παρότι ήταν γκέι προσπάθησε να αλλάξει σεξουαλικό προσανατολισμό και για το λόγο αυτό πήγε στα θρησκευτικά προσκυνήματα στη Σαουδική Αραβία και στο Μπαγκλαντές αλλά σύντομα έγινε αυτοκτονικός και προσπαθούσε να κάνει κακό στον εαυτό του. Ολα αυτά μέχρι να συναντήσει τον Σον Ρόγκαν, σημερινό σύζυγό του.

2a855870362e7ee121bcd2ddfd8ef8b2

Ο Ζαχίντ Σαουνταρί είπε: «Το κάναμε για να δείξουμε σε όλους ότι δεν μας νοιάζει. Η οικογένειά μου δεν ήθελε να έρθει στο γάμο, δεν ήθελαν να το δουν, είναι τόσο ενοχλητικό για εκείνους.

Θεωρούν ότι είναι ασθένεια η οποία μπορεί να θεραπευτεί, μερικές οικογένειες εξακολουθούν να το ονομάζουν »φάση». Θέλω να πω σε όλους όσους περνούν τα ίδια ότι είναι οκ, θα δείξουμε σε όλο τον κόσμο ότι μπορείτε να είστε και ομοφυλόφιλοι και μουσουλμάνοι».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις