Ο νεαρός με τους μεγαλύτερους όρχεις στον κόσμο, ίσως καταφέρει να ζήσει κανονικά (pics-vid)

PLUS

Ο νεαρός με τους μεγαλύτερους όρχεις στον κόσμο, ίσως καταφέρει να ζήσει κανονικά (pics-vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Ο 21χρονος άντρας από την Κένυα, αναγκάστηκε να παρατήσει το σχολείο και τις δραστηριότητες του, καθώς το τρομακτικό μέγεθος των όρχεων δεν του επιτρέπουν να περπατά και να ντύνεται κανονικά. Ο Forence Owiti Opiyo με τους μεγαλύτερους όρχεις του κόσμου ανακάλυψε στην ηλικία των 10 μια κύστη στο επίμαχο σημείο χωρίς να γνωρίζει τι είναι. […]

19.07.2017 | 13:16

Ο 21χρονος άντρας από την Κένυα, αναγκάστηκε να παρατήσει το σχολείο και τις δραστηριότητες του, καθώς το τρομακτικό μέγεθος των όρχεων δεν του επιτρέπουν να περπατά και να ντύνεται κανονικά.

Ο Forence Owiti Opiyo με τους μεγαλύτερους όρχεις του κόσμου ανακάλυψε στην ηλικία των 10 μια κύστη στο επίμαχο σημείο χωρίς να γνωρίζει τι είναι. Το 2007 ο όγκος αφαιρέθηκε, όμως ο νεαρός έχασε την ελπίδα του όταν ένα χρόνο μετά εμφανίστηκε ξανά.

Μέσα σε μερικά χρόνια η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο και ο Opiyo δεν μπορούσε να ονειρευτεί και να ζήσει σαν κανονικός νεαρός.

Οι γονείς του είχαν πεθάνει χρόνια πριν και έτσι δεν υπήρχε βοήθεια από πουθενά. Το μόνο που μπορούσε να κάνει, είναι να επιδιορθώνει παπούτσια, όμως τα χρήματα που έβγαζε ήταν ελάχιστα.

Οι γείτονες ανέλαβαν δράση και μια μέρα ανέβασαν φωτογραφίες στο διαδίκτυο, που συγκίνησαν πολλούς γιατρούς οι οποίοι και τον εγχείρισαν δωρεάν.

Σύμφωνα με τους ίδιους, πρόκειται για μια πολύ σπάνια περίπτωση χωρίς συγκεκριμένη εξήγηση.

Οι γιατροί προσφάτως του αφαίρεσαν τις κύστες που είχαν ενωθεί με τα γεννητικά του όργανα και είναι πλέον αισιόδοξοι.

Ετικέτες
Exit mobile version