Οι σημαντικότερες φήμες γύρω από τον χώρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οι σημαντικότερες φήμες γύρω από τον χώρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Αντώνης Γεωργακόπουλος

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Πολλές είναι οι φήμες που ακούγονται όσον αφορά τα μεταγραφικά στον ευρωπαϊκό χάρτη του ποδοσφαίρου, ιδού οι σημαντικότερες: Η Λίβερπουλ, ανέφερε πως ο Κουτίνιο θα φύγει από την ομάδα μόνο με μια πρόταση 133.000.000 λιρών, με στόχο να “τρομάξει” την Μπαρτσελόνα, η οποία θα κινηθεί για την απόκτηση του 25χρονου […]

27.07.2017 | 13:02

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Πολλές είναι οι φήμες που ακούγονται όσον αφορά τα μεταγραφικά στον ευρωπαϊκό χάρτη του ποδοσφαίρου, ιδού οι σημαντικότερες:

  • Η Λίβερπουλ, ανέφερε πως ο Κουτίνιο θα φύγει από την ομάδα μόνο με μια πρόταση 133.000.000 λιρών, με στόχο να “τρομάξει” την Μπαρτσελόνα, η οποία θα κινηθεί για την απόκτηση του 25χρονου σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Νεϋμάρ.
  • Λέγεται πως ο Κουτίνιο ζήτησε από τη διοίκηση της Λίβερπουλ να αποχωρήσει για την Μπαρτσελόνα, έχοντας συμφωνήσει προσωπικούς όρους.
  • Δημοσιεύματα από την Ισπανία, αναφέρουν πως ο Νεϋμάρ συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, και εξέφρασε την επιθυμία να αποχαιρετήσει τον καταλανικό σύλλογο ώστε να μετεγγραφεί στην Παρί Σεν Ζερμέν.
  • Η Παρί Σεν Ζερμέν προσφέρει 220.000.000 ευρώ για τον Νεϋμάρ, καλύπτοντας δηλαδή την ρήτρα αποδέσμευσής του, και προσφέρει συμβόλαιο με ετήσεις απολαβές ύψους 30.000.000 ευρώ, κάνοντας τον τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή.
  • Η Τσέλσι κατέθεσε προσφορά, αλλά άργησε για τον Κάιλ Γουόκερ καθώς αυτός υπέγραψε στη Μάντσεστερ Σίτυ έναντι 45.000.000 λιρών.
  • Ο προπονητής της Τσέλσι, Αντόνιο Κόντε, είπε πως αν μπορούσε να υπογράψει οποιονδήποτε επιθετικό θέλει, θα διάλεγε τον Χάρυ Κέιν της Τόττεναμ.
Exit mobile version