Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σοκ! Τον πυροβόλησαν μέσα στον δρόμο για να του αρπάξουν τον χαρτοφύλακα! (pics)
ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ! Τον πυροβόλησαν μέσα στον δρόμο για να του αρπάξουν τον χαρτοφύλακα! (pics)

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν σήμερα το πρωί στη Νίκαια, όταν δύο άγνωστοι άντρες πυροβόλησαν έναν άντρα στη μέση του δρόμου, για να του αρπάξουν τον χαρτοφύλακα. Στις 08:36 το πρωί, στην οδό Ιωνίας 56, οι δράστες κατέβηκαν από ένα αυτοκίνητο, μάρκας Hundai Atos, το οποίο είχε κλαπεί από τη Νέα Φιλαδέλφεια στις 17 Ιουνίου, και σταμάτησαν δίπλα σε […]

astinomia-peripoliko-1300 (1)

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν σήμερα το πρωί στη Νίκαια, όταν δύο άγνωστοι άντρες πυροβόλησαν έναν άντρα στη μέση του δρόμου, για να του αρπάξουν τον χαρτοφύλακα.

Στις 08:36 το πρωί, στην οδό Ιωνίας 56, οι δράστες κατέβηκαν από ένα αυτοκίνητο, μάρκας Hundai Atos, το οποίο είχε κλαπεί από τη Νέα Φιλαδέλφεια στις 17 Ιουνίου, και σταμάτησαν δίπλα σε 43χρονο καταστηματάρχη, ο οποίος περπατούσε.

maksi1 maksi2

Οι άγνωστοι τον χτύπησαν με τη λαβή του όπλου που είχαν και εν συνεχεία, τον πυροβόλησαν στην κνήμη. Εκείνος, αντιστάθηκε και κατάφερε να κρατήσει τον χαρτοφύλακά.

Ο άτυχος καταστηματάρχης μεταφέρθηκε, ευτυχώς ελαφρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο «Metropolitan».

maksi3

Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν αφού πυρπόλησαν το κλεμμένο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν, εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

maksi5
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις