Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ποδοσφαιριστής θα πληρωθεί σε…ελαιόλαδο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ποδοσφαιριστής θα πληρωθεί σε…ελαιόλαδο

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Πολλοί άνθρωποι, όταν ακούν πως κάποιος είναι ποδοσφαιριστής, σκέφτονται κάποιον ο οποίος χαρακτηρίζεται για την οικονομική του άνεση. Ο Γκανέζος μέσος, Μοχαμέντ Σουμαϊλά, όμως, σίγουρα δεν αποτελεί μια τέτοια περίπτωση. Αγωνίζεται στην Τουρκία τα τελευταία 7 χρόνια. Πρόσφατα, συμφώνησε με την ερασιτεχνική Γιορουκαλίσπορ, αλλά δεν θα λαμβάνει χρήματα. Οι οικονομικές […]

σουμαϊλά

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Πολλοί άνθρωποι, όταν ακούν πως κάποιος είναι ποδοσφαιριστής, σκέφτονται κάποιον ο οποίος χαρακτηρίζεται για την οικονομική του άνεση.

Ο Γκανέζος μέσος, Μοχαμέντ Σουμαϊλά, όμως, σίγουρα δεν αποτελεί μια τέτοια περίπτωση.

Αγωνίζεται στην Τουρκία τα τελευταία 7 χρόνια. Πρόσφατα, συμφώνησε με την ερασιτεχνική Γιορουκαλίσπορ, αλλά δεν θα λαμβάνει χρήματα. Οι οικονομικές δυνατότητες της ομάδας είναι ελάχιστες, κι έτσι για να τον αποκτήσουν, του πρόσφεραν 10 λίτρα ελαιόλαδο, με τον 25χρονο να δέχεται την πρόταση αυτή.

Στόχος του Μοχαμέντ, δεν είναι να γίνει πλούσιος από τη συμφωνία αυτή, αλλά να του δοθεί η ευκαιρία να τον δουν ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας, ευελπιστώντας πως κάποια στιγμή θα υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις