Ο Λάμπρος Βακιάρος είναι ο μεγάλος νικητής του Master Chef, με μόλις ένα βαθμό διαφορά από τον συμπαίκτη του, Κωνσταντίνο Τσάτσιο.
Οι κριτές Δημήτρης Σκαρμούτσος, Πανος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και ο καλεσμένος Ελληνοαυστραλός σεφ Τζορτζ Καλομπάρης αποφάσισαν πως η δική του δημιουργία ήταν η καλύτερη και του έδωσαν το μεγάλο βραβείο.
Ο 25χρονος Λάμπρος είχε δηλώσει, πριν μπει στο παιχνίδι, πως θα εγκατέλειπε την Ελλάδα για μια καλύτερη τύχη στο εξωτερικό. Τώρα όμως θα είναι μαζί μας, καθώς η νίκη του ανοίγει πολλές πόρτες στην πατρίδα του!
Ο Λάμπρος Βακιάρος είναι ο Νέος Έλληνας #MasterChefGR @StarChannelTv #StarChannelTv
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις
Ο Λάμπρος Βακιάρος είναι ο Νέος Έλληνας #MasterChefGR @StarChannelTv #StarChannelTv
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις
Λίγα λόγια για τον νικητή
Ο Λάμπρος Βακιάρος γεννήθηκε στις ΗΠΑ, στο Lawrence της Μασαχουσέτης, στις 28 Δεκεμβρίου το 1991 και κατάγεται από τη Σάμο. Σπούδασε στην Αθήνα, στην Ελβετική σχολή Alpine Center, με την πρώτη του πρακτική να γίνεται στο “Μykonos Grace” και μετά στην Ισπανία, στο παγκοσμίως φημισμένο με τρία αστέρια Michelin εστιατόριο “Restaurante Martin Berasatequi”, στο San Sebastian. Ακολούθησαν το “The Rich-Carlton, Abama” στην Τενερίφη, αλλά και το διάσημο Japanese εστιατόριο “Kabuki Wellington” και πάλι στην Ισπανία.
Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, ο Λάμπρος ανέλαβε την κουζίνα στο “La Τerrazza Bar Restaurant” στη Ρόδο ενώ ακριβώς μετά απ’ αυτή τη συνεργασία, είχε την ιδέα να ξεκινήσει το πρώτο του επιχειρηματικό πόνημα, με τα energy bars για το “Εν Καρπώ”, στη Θεσσαλονίκη.