Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ρεφαέλοφ: «Άλλες δύο ώρες να παίζαμε, δεν θα βάζαμε γκολ στην ΑΕΚ»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ρεφαέλοφ: «Άλλες δύο ώρες να παίζαμε, δεν θα βάζαμε γκολ στην ΑΕΚ»

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Η ΑΕΚ κατάφερε να μείνει στο 0-0 μέσα στην έδρα της Κλαμπ Μπριζ, και έτσι η υπόθεση πρόκριση θα κριθεί στο ΟΑΚΑ, που αναμένεται καυτό. Παρά το γεγονός πως η «Ένωση» αγωνιζόταν για μισή ώρα με 10 παίκτες, κατάφερε να περιορίσει την επιθετική λειτουργία των Βέλγων, καταφέρνοντας να κρατήσει την […]

refaelov2

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Η ΑΕΚ κατάφερε να μείνει στο 0-0 μέσα στην έδρα της Κλαμπ Μπριζ, και έτσι η υπόθεση πρόκριση θα κριθεί στο ΟΑΚΑ, που αναμένεται καυτό.

Παρά το γεγονός πως η «Ένωση» αγωνιζόταν για μισή ώρα με 10 παίκτες, κατάφερε να περιορίσει την επιθετική λειτουργία των Βέλγων, καταφέρνοντας να κρατήσει την εστία της ανέπαφη.

Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του Ισραηλινού μεσοεπιθετικού, Λιόρ Ρεφαέλοφ, πως δεν θα σκόραραν ακόμα και άλλες 2 ώρες να έπαιζαν. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Το 0-0 δεν είναι καλό αποτέλεσμα, ειδικά όταν παίζεις για πάνω από μισή ώρα απέναντι σε δέκα παίκτες. Είχαμε θέληση, αλλά πρέπει να παραδεχτούμε πως δεν κάναμε σχεδόν καμία καθαρή ευκαιρία.

Επίσης το ξεκίνημά μας στον αγώνα δεν ήταν καλό, αλλά ευτυχώς ο τερματοφύλακας μας έκανε κάποιες αποκρούσεις και απέτρεψε τα χειρότερα. Φαινόταν ότι και άλλες δύο ώρες να παίζαμε, δεν θα βάζαμε γκολ στην ΑΕΚ.

Η προσπάθειά μας δεν ήταν αρκετή. Στη ρεβάνς θα πρέπει να πιάσουμε πολύ καλύτερη απόδοση για να προκριθούμε. Για την ώρα επικεντρωνόμαστε στον αγώνα πρωταθλήματος με την Κορτράικ, που δεν θα είναι εύκολος».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις