Έσφαξε τον εραστή του με 70 μαχαιριές για να ικανοποιήσει τη σεξουαλική του φαντασίωση

ΚΟΣΜΟΣ

Έσφαξε τον εραστή του με 70 μαχαιριές για να ικανοποιήσει τη σεξουαλική του φαντασίωση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Με περίπου 70 μαχαιριές έσφαξε ένας άντρας τον εραστή του έχοντας μάλιστα και τη βοήθεια ενός ακόμη, που γνώρισε στο διαδίκτυο. Το άγριο έγκλημα εκτυλίχθηκε στο Σικάγο τον περασμένο μήνα και τόσο ο καθηγητής όσο και ο εργαζόμενος στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης που ήταν συνεργός, το παραδέχθηκαν στο δικαστήριο. Ο Τρέντον Τζέιμς Κορνέλ-Ντουρανλό σφάχτηκε στο […]

21.08.2017 | 07:29

Με περίπου 70 μαχαιριές έσφαξε ένας άντρας τον εραστή του έχοντας μάλιστα και τη βοήθεια ενός ακόμη, που γνώρισε στο διαδίκτυο.

Το άγριο έγκλημα εκτυλίχθηκε στο Σικάγο τον περασμένο μήνα και τόσο ο καθηγητής όσο και ο εργαζόμενος στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης που ήταν συνεργός, το παραδέχθηκαν στο δικαστήριο.

Ο Τρέντον Τζέιμς Κορνέλ-Ντουρανλό σφάχτηκε στο διαμέρισμά του στο Σικάγο με τόση μανία, που σχεδόν αποκεφαλίστηκε. Δράστης ο εραστής του καθηγητής Γουίνχαμ Λάθαμ, 46 ετών, που παραδέχθηκε πως εδώ και μήνες είχε στενή επικοινωνία μέσω διαδικτύου με τον 56χρονο Άντριου Γουόρεν, σχετικά με το πώς θα πραγματοποιήσουν την σεξουαλική τους φαντασίωση.

Αυτή δεν ήταν άλλη, από το να σκοτώσουν κάποιον και να αυτοκτονήσουν.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Λάθεμ πλήρωσε το εισιτήριο του Γουόρεν για να έρθει στις ΗΠΑ και τον παρέλαβε από το αεροδρόμιο, λίγες ημέρες πριν από το φόνο. Την προηγούμενη ημέρα, του έκλεισε ένα δωμάτιο κοντά στο διαμέρισμα του φόνου. Το θύμα, 26 ετών, κοιμόταν στο διαμέρισμα του Λάθεμ, όταν ο δεύτερος έβαλε μέσα τον συνεργό, προσέχοντας ώστε να μην τον ξυπνήσουν.

Ο 56χρονος Γουόρεν στεκόταν στην πόρτα, ενώ ο Λάθεμ κάρφωνε το μαχαίρι στο λαιμό του θύματος. Του ζήτησε μάλιστα να καταγράψει τη σκηνή σε video, κάτι που δεν έγινε. Όταν το θύμα ξύπνησε και προσπάθησε να αντισταθεί ο Γουόρεν τον χτύπησε με μια λάμπα για να μην φωνάζει και έφερε από την κουζίνα δύο ακόμα μαχαίρια, με τα οποία άρχισε και εκείνος να τον μαχαιρώνει.

Oι δύο δράστες δεν αυτοκτόνησαν προφανώς, αλλά έφυγαν από τον τόπο του εγκλήματος περίπου μία ώρα μετά και λίγες ημέρες αργότερα παραδόθηκαν στην αστυνομία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Τραϊάνα Ανανία «χτυπιέται» στην πίστα τραγουδώντας Βασίλη Καρρά 21.08.2017 | 07:29
Λάρισα: Συνελήφθη ο καθηγητής που ασέλγησε σε μαθήτρια μέσα στο σχολείο 21.08.2017 | 07:29
Νέα οργισμένη απάντηση από την Τούνη: Τόσα λεφτά βγάζω, δεν έχω ανάγκη τα «porta potty» στο Ντουμπάι 21.08.2017 | 07:29
Λάμπρος Κωνσταντάρας για Ράδιο Αρβύλα: «Φέτος η εκπομπή έγινε ένα πολιτικό μανιφέστο με δύο λεπτά πλάκας» 21.08.2017 | 07:29
Μητσοτάκης για τον αθλητή με αναπηρία του Ερμή Σχηματαρίου: Ο Παναγιώτης έχει τον θαυμασμό μου για το σθένος του 21.08.2017 | 07:29
Σφοδρή σύγκρουση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ για τα Τέμπη: Από την «εθνική κατάκτηση» στη «χυδαία αντιπολίτευση» 21.08.2017 | 07:29
Νέα ευρωπαϊκή φραγή στην Τουρκία: Τροπολογία Αυτιά αποκλείει αμυντική χρηματοδότηση σε χώρες που αντιστρατεύονται την ΕΕ 21.08.2017 | 07:29
Μητσοτάκης από Λιβαδειά: Επιστροφή μερίσματος στους πολίτες – «Τα καλύτερα είναι μπροστά μας» 21.08.2017 | 07:29
Exit mobile version