Το ψωμί, απαραίτητο στοιχείο της κουζίνας, δεν είναι δύσκολο να μπαγιατέψει. Όταν ξεραίνεται, ουσιαστικά χάνει την υγρασία του. Πώς θα το κάνετε λοιπόν να “ξανανιώσει”; Τυλίξτε το σε μια υγρή πετσέτα και βάλτε το στο φούρνο, στους 120 βαθμούς, για περίπου 10΄. Θα είναι σαν φρέσκο!
Το ψωμί, απαραίτητο στοιχείο της κουζίνας, δεν είναι δύσκολο να μπαγιατέψει.
Όταν ξεραίνεται, ουσιαστικά χάνει την υγρασία του.
Πώς θα το κάνετε λοιπόν να “ξανανιώσει”;
Τυλίξτε το σε μια υγρή πετσέτα και βάλτε το στο φούρνο, στους 120 βαθμούς, για περίπου 10΄.
Θα είναι σαν φρέσκο!
Ακολουθήστε μας
στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις