Όσοι παρακολουθούν αυτή τη σειρά φανατικά, έχουν περισσότερες πιθανότητες να κάνουν sex

PLUS

Όσοι παρακολουθούν αυτή τη σειρά φανατικά, έχουν περισσότερες πιθανότητες να κάνουν sex

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Οι τηλεθεατές του Game of Thrones ξέρουν καλά πως η σειρά επικών διαστάσεων έχει μπόλικο σεξ, γύμνια και βία. Σύμφωνα με την επιστήμη, όσοι το παρακολουθούν φανατικά επηρεάζονται και στην προσωπική τους ζωή. Παρατηρήθηκε λοιπόν πως οι σίνγκλ που παρακολουθούσαν το τηλεοπτικό σόου έχουν 61% περισσότερες πιθανότητες να κάνουν σεξ και 81% να βγουν κάποιο […]

26.08.2017 | 15:24

Οι τηλεθεατές του Game of Thrones ξέρουν καλά πως η σειρά επικών διαστάσεων έχει μπόλικο σεξ, γύμνια και βία. Σύμφωνα με την επιστήμη, όσοι το παρακολουθούν φανατικά επηρεάζονται και στην προσωπική τους ζωή.

Παρατηρήθηκε λοιπόν πως οι σίνγκλ που παρακολουθούσαν το τηλεοπτικό σόου έχουν 61% περισσότερες πιθανότητες να κάνουν σεξ και 81% να βγουν κάποιο ραντεβού. Τα στοιχεία που προέκυψαν από έρευνα της  υπηρεσίας Match’s annual Singles in America δείχνουν πως οι φαν της σειράς έχουν περισσότερες από 29% πιθανότητες να βρουν εραστή ή ερωμένη.

Η υπηρεσία έλαβε υπόψη της για την έρευνα 5,500 Αμερικανούς που δεν είχαν κάποια σχέση εκείνη την περίοδο που είχαν ως κοινό τους χαρακτηριστικό την αγάπη τους για το GoT.

Οι επιστήμονες εξέτασαν και τις συνήθειες που αφορούσαν το πώς έβλεπαν οι συμμετέχοντες τα ραντεβού, της διάφορες εφαρμογές τύπου tinder και την ανταλλαγή γυμνών φωτογραφιών.

Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της μελέτης είναι πως οι φανατικοί της σειράς τείνουν να έχουν  υψηλό επίπεδο μόρφωσης, αφού το 70% ήταν κάτοχος διδακτορικών τίτλων και με μεγάλο εισόδημα.

 

Ετικέτες
Exit mobile version