Μεγάλη οικονομική βοήθεια στους πληγέντες του Χάρβεϊ, από τη Βενεζουέλα

ΚΟΣΜΟΣ

Μεγάλη οικονομική βοήθεια στους πληγέντες του Χάρβεϊ, από τη Βενεζουέλα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Το ποσό των 5 εκατομμυρίων δολαρίων ανακοίνωσε πως προσφέρει η Βενεζουέλα για την στήριξη των κατοίκων που επλήγησαν από τον τυφώνα Χάρβεϊ. Η είδηση προκαλεί έκπληξη αν αναλογιστεί κανείς πως η χώρα της λατινικής Αμερικής βιώνει οικονομική κρίση και έχει σημαντικές ελλείψεις τροφίμων και φαρμάκων. Η Citgo, η θυγατρική της δημόσιας επιχείρησης πετρελαίου PDVSA στις ΗΠΑ, θα συνεργαστεί με […]

31.08.2017 | 10:37

Το ποσό των 5 εκατομμυρίων δολαρίων ανακοίνωσε πως προσφέρει η Βενεζουέλα για την στήριξη των κατοίκων που επλήγησαν από τον τυφώνα Χάρβεϊ.

Η είδηση προκαλεί έκπληξη αν αναλογιστεί κανείς πως η χώρα της λατινικής Αμερικής βιώνει οικονομική κρίση και έχει σημαντικές ελλείψεις τροφίμων και φαρμάκων.

Η Citgo, η θυγατρική της δημόσιας επιχείρησης πετρελαίου PDVSA στις ΗΠΑ, θα συνεργαστεί με τις τοπικές αρχές στο Χιούστον για τη διανομή των χρημάτων αυτών, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Βενεζουέλας Χόρχε Αρεάσα.

Η σοσιαλιστική κυβέρνηση της Βενεζουέλας στο παρελθόν προσέφερε πετρέλαιο θέρμανσης σε φτωχούς Αμερικανούς, ενώ είχε στείλει βοήθεια για τα θύματα του κυκλώνα Κατρίνα το 2005.

 

Exit mobile version