Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Στο καφέ της Carlie, σε σερβίρουν αποκλειστικά ημίγυμνα μοντέλα! (pics)
PLUS

Στο καφέ της Carlie, σε σερβίρουν αποκλειστικά ημίγυμνα μοντέλα! (pics)

Μπορεί να την κράζουν οι περισσότεροι για την «γυμνή» ιδέα της, αλλά όταν βλέπει τα κέρδη της να αυξάνονται με τέτοιο ρυθμό, η κριτική του κόσμου δεν την αγγίζει. Η νεαρή που έκανε πραγματικότητα το «πιο σέξι cafe του κόσμου» δέχεται επιθέσεις από τα φεμινιστικά κινήματα που την κατηγορούν πως εκμεταλλεύεται με τον πιο χυδαίο […]

img_4669_78_20140519_1240796711

Μπορεί να την κράζουν οι περισσότεροι για την «γυμνή» ιδέα της, αλλά όταν βλέπει τα κέρδη της να αυξάνονται με τέτοιο ρυθμό, η κριτική του κόσμου δεν την αγγίζει.

gymno-kafe-8 gymno-kafe-9

Η νεαρή που έκανε πραγματικότητα το «πιο σέξι cafe του κόσμου» δέχεται επιθέσεις από τα φεμινιστικά κινήματα που την κατηγορούν πως εκμεταλλεύεται με τον πιο χυδαίο τρόπο το γυναικείο κορμί για να πουλήσει καφέδες.

gymno-kafe-12 gymno-kafe-10

Η επιχειρηματίας Carlie Jo Howell δημιούργησε πριν από μερικά χρόνια το Bikini Beans Espresso στην Ουάσινγκτον, όπου όλες οι baristas μοιάζουν με μοντέλα και σερβίρουν τις παραγγελίες φορώντας προκλητικά σετ εσωρούχων ή απλώς ένα string, με αυτοκόλλητα να καλύπτουν τις ρώγες τους.

gymno-kafe-14

Όσο για τους επικριτές της που χαρακτηρίζουν χυδαίες τις επιχειρήσεις της, η ίδια υποστηρίζει ότι είναι υποκριτικό να μιλά κάποιος για δικαιώματα των γυναικών και ταυτόχρονα να τους υποδεικνύει ποια σημεία του σώματός τους επιτρέπεται να δείχνουν και ποια όχι.

gymno-kafe-13 gymno-kafe-7 gymno-kafe-6 gymno-kafe-5 gymno-kafe-4 gymno-kafe-1 gymno-kafe-2 gymno-kafe-3
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις