Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Καρντάσιαν: Η κόρη μου θα ήταν καλύτερη πρόεδρος από τον Τραμπ!
LIFESTYLE

Καρντάσιαν: Η κόρη μου θα ήταν καλύτερη πρόεδρος από τον Τραμπ!

  Ακόμα και η κόρη μου θα μπορούσε να είναι καλύτερη πρόεδρος από τον Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε η Κιμ Καρντάσιαν όταν της ζητήθηκε να σχολιάσει τον πρόεδρο των ΗΠΑ, προσθέτοντας μάλιστα πως «ο οποιοσδήποτε θα ήταν καλύτερος πρόεδρος»! «Έχουμε δουλέψει τόσο σκληρά για να φτάσουμε εδώ που είμαστε και να έχουμε τόσα πράγματα για τα […]

 

NEW YORK - NOVEMBER 10: Television Personality Donald Trump and Kim Kardashian attend the celebration of Perfumania and Kim Kardashian?s appearance on NBC?s "The Apprentice" at the Provocateur at The Hotel Gansevoort on November 10, 2010 in New York, New York.  (Photo by Mathew Imaging/WireImage)

Ακόμα και η κόρη μου θα μπορούσε να είναι καλύτερη πρόεδρος από τον Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε η Κιμ Καρντάσιαν όταν της ζητήθηκε να σχολιάσει τον πρόεδρο των ΗΠΑ, προσθέτοντας μάλιστα πως «ο οποιοσδήποτε θα ήταν καλύτερος πρόεδρος»!

«Έχουμε δουλέψει τόσο σκληρά για να φτάσουμε εδώ που είμαστε και να έχουμε τόσα πράγματα για τα οποία είμαστε περήφανοι ως χώρα για να γυρνάμε απλά και κυριολεκτικά όπισθεν… Είναι το πιο εξοργιστικό πράγμα», συνέχισε η τηλεπερσόνα σε συνέντευξή της για αραβικό περιοδικό.

Television Personality Donald Trump and Kim Kardashian attend the celebration of Perfumania and Kim Kardashian?s appearance on NBC?s "The Apprentice" at the Provocateur at The Hotel Gansevoort on November 10, 2010 in New York, New York.

«Κάθε μέρα που δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτά που συμβαίνουν, την επομένη κάτι ακόμα πιο τρελό και τραγικό συμβαίνει. Είναι πραγματικά τρομακτικό, είναι ο κόσμος που ζούμε τώρα.

Και κάποτε αισθανόμασταν ασφαλείς στην πατρίδα, τώρα με τον Τραμπ πρόεδρο, απλώς δεν αισθανόμαστε ασφαλείς πια», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις