Τεράστια εμφάνιση από την Εθνική Ομάδα, ηττήθηκε όμως από το Βέλγιο (vid)

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τεράστια εμφάνιση από την Εθνική Ομάδα, ηττήθηκε όμως από το Βέλγιο (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Αντώνης Γεωργακόπουλος

  – του Αντώνης Γεωργακόπουλου Η Εθνική μας Ομάδα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στο πολύ δυνατό Βέλγιο. Οι Έλληνες διεθνείς, κοίταξαν στα μάτια τους «κόκκινους διαβόλους», και θα μπορούσαν να πάρουν ακόμα και την νίκη. Η ατυχία, χτύπησε την πόρτα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, στο τρομερό σουτ του Σταφυλίδη που κατέληξε στο δοκάρι του Κουρτουά. […]

03.09.2017 | 22:58

 

– του Αντώνης Γεωργακόπουλου

Η Εθνική μας Ομάδα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στο πολύ δυνατό Βέλγιο.

Οι Έλληνες διεθνείς, κοίταξαν στα μάτια τους «κόκκινους διαβόλους», και θα μπορούσαν να πάρουν ακόμα και την νίκη.

Η ατυχία, χτύπησε την πόρτα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, στο τρομερό σουτ του Σταφυλίδη που κατέληξε στο δοκάρι του Κουρτουά.

Οι Βέλγοι, δεν μπορούσαν να βρουν λύσεις ώστε να διασπάσουν την ελληνική άμυνα, και ο Δώνης από πλευράς Ελλάδος, έκανε “πράγματα και θαύματα” στο επιθετικό κομμάτι.

Ο Βερτόνχεν, άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ μακριά από την περιοχή στο 70ο λεπτό.

Οι ποδοσφαιριστές του Βελγίου, δεν χάρηκαν για πολύ, καθώς ο Κάρλος Ζέκα με ωραίο τελείωμα, έκανε το 1-1 μόλις 3’ αργότερα.

Ο Λουκάκου, μπορεί να ήταν άφαντος σε όλο το παιχνίδι, ωστόσο απέδειξε γιατί θεωρείται επιθετικός παγκόσμιας κλάσης. Ο Μενιέ, σέντραρε και ο σέντερ φορ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έκανε με κεφαλιά το 1-2 που έμελλε να γίνει το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Πλέον, τα πράγματα δυσκολεύουν καθώς η Βοσνία κέρδισε το Γιβραλτάρ, και προσπέρασε την εθνική μας ομάδα.

Πάντως, η Ελλάδα μπορεί να προσπεράσει και πάλι τη Βοσνία στην επόμενη αγωνιστική, καθώς η χώρα μας αντιμετωπίζει την Κύπρο, ενώ οι Βόσνιοι θα αναμετρηθούν με το Βέλγιο.

Τα γκολ του αγώνα:

https://www.youtube.com/watch?v=ZAIYUNgQECk

 

Η βαθμολογία του ομίλου:

Οι επόμενες 2 αγωνιστικές:

Exit mobile version