Έβγαλε λεφτά από την τσέπη του για να πάει στον Ολυμπιακό ο Προτό!

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έβγαλε λεφτά από την τσέπη του για να πάει στον Ολυμπιακό ο Προτό!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Αντώνης Γεωργακόπουλος

  -του Αντώνη Γεωργακόπουλου Η επιθυμία του Προτό να μεταγραφεί στον Ολυμπιακό, ήταν τόσο μεγάλη που πλήρωσε μέρος του ποσού της μεταγραφής από την τσέπη του, όπως δήλωσε ο ίδιος σε βελγική ιστοσελίδα. «Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ζιλέ υπέγραψε στον Ολυμπιακό. Του τηλεφώνησα για να τον συγχαρώ και ήταν σε ένα εστιατόριο με τον μάνατζερ, […]

05.09.2017 | 12:20

 

-του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Η επιθυμία του Προτό να μεταγραφεί στον Ολυμπιακό, ήταν τόσο μεγάλη που πλήρωσε μέρος του ποσού της μεταγραφής από την τσέπη του, όπως δήλωσε ο ίδιος σε βελγική ιστοσελίδα.

«Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ζιλέ υπέγραψε στον Ολυμπιακό. Του τηλεφώνησα για να τον συγχαρώ και ήταν σε ένα εστιατόριο με τον μάνατζερ, Μότζι Μπαγιάτ.

Τότε, ο Μότζι πήρε το τηλέφωνο και μου εξήγησε ότι ο Μπέσνικ Χάσι έψαχνε έναν δεύτερο τερματοφύλακα και με ρώτησε αν θα με ενδιέφερε. Μετά, με πήρε ο ίδιος ο Χάσι τηλέφωνο. Του είπα ότι δεν θα ήταν εύκολο, αλλά ήμουν “καυτός” για να έρθω», ξεκίνησε να διηγείται ο 34χρονος γκολκίπερ.

«Όταν μετακόμισα πέρυσι στην Οστάνδη, ο τότε ατζέντης μου, Ζακ Λιχστάιν, μου είπε ότι η ομάδα δεν θα σταθεί εμπόδιο, αν βρεθεί μια καλή ευκαιρία για μένα. Και ο Ολυμπιακός φυσικά είναι για έναν παίκτη πλέον στα 34.

Έτσι πίστευα ότι η Οστάνδη θα με άφηνε ελεύθερο, αφού ήρθα και ως ελεύθερος από την Άντερλεχτ. Αλλά ζήτησαν 1.500.000 ευρώ για την μετεγγραφή.

Ο ιδιοκτήτης της Οστάνδης, Μαρκ Κουκ, δεν με άφηνε να φύγω χωρίς χρήματα. Ο Ολυμπιακός δεν ήθελε να πληρώσει αυτό το ποσό και έβαλα τα μισά εγώ, τα υπόλοιπα η ομάδα και ο Μότζι Μπαγιάτ άφησε στην άκρη την προμήθειά του».

Τέλος, τόνισε πως η πρώην ομάδα του δεν τον σεβάστηκε: «Έκανα προπονήσεις με τη δεύτερη ομάδα. Η Οστάνδη δεν με σεβάστηκε. Εγώ τους είπα ότι ήμουν σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό και πως θα έπρεπε να ψάξουν άλλον τερματοφύλακα.»

Exit mobile version