Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

15

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Στα χέρια των Αρχών ο νεαρός που “έλιωσε” το κεφάλι του εργάτη
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα χέρια των Αρχών ο νεαρός που “έλιωσε” το κεφάλι του εργάτη

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο δράστης του χθεσινού άγριου εγκλήματος που σημειώθηκε κοντά σε θερμοκήπιο στο Τυμπάκι. Ένας αγρότης, που περνούσε από το σημείο, εντόπισε ένα πτώμα εξαιτίας της έντονης δυσοσμίας και κάλεσε τις Αρχές. Το θύμα έφερε πολλά, σοκαριστικά χτυπήματα στο κεφάλι. Δολοφόνος είναι ένας 28χρονος που σύμφωνα με πληροφορίες ομολόγησε τα ξημερώματα […]

police_457542992

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο δράστης του χθεσινού άγριου εγκλήματος που σημειώθηκε κοντά σε θερμοκήπιο στο Τυμπάκι.

Ένας αγρότης, που περνούσε από το σημείο, εντόπισε ένα πτώμα εξαιτίας της έντονης δυσοσμίας και κάλεσε τις Αρχές. Το θύμα έφερε πολλά, σοκαριστικά χτυπήματα στο κεφάλι.

Δολοφόνος είναι ένας 28χρονος που σύμφωνα με πληροφορίες ομολόγησε τα ξημερώματα στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηρακλείου και του αστυνομικού τμήματος Μοιρών και επικαλέστηκε προσωπικές διαφορές.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το έγκλημα φαίνεται να σχετίζεται με σεξουαλικά κίνητρα.

Άλλες πηγές αναφέρουν ότι ήδη έχει βρεθεί και το όπλο του εγκλήματος και πρόκειται για ένα σφυρί με το οποίο ο δράστης πολτοποίησε το κεφάλι του ομοεθνή του.

Το θύμα ήταν επίσης Πακιστανός και εργάτης.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις