Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ανάμεικτα συναισθήματα από το νέο single του Τζορτζ Μάικλ
LIFESTYLE

Ανάμεικτα συναισθήματα από το νέο single του Τζορτζ Μάικλ

O George Michael και πάλι μαζί μας μέσα από το νέο single, ρεμίξ επιτυχιών του από τη δεκαετία του ’80, που έκανε ντεμπούτο σε εκπομπή του BBC. Ο Νάιλ Ρότζερς, κιθαρίστας, συνθέτης και μουσικός παραγωγός πολλών γνωστών καλλιτεχνών, εξέφρασε τα συναισθήματά του στο Twitter, όλα αυτά που ένοιωθε τον καιρό που ετοίμαζε το single: δάκρυα, […]

GeorgeMichael

O George Michael και πάλι μαζί μας μέσα από το νέο single, ρεμίξ επιτυχιών του από τη δεκαετία του ’80, που έκανε ντεμπούτο σε εκπομπή του BBC. Ο Νάιλ Ρότζερς, κιθαρίστας, συνθέτης και μουσικός παραγωγός πολλών γνωστών καλλιτεχνών, εξέφρασε τα συναισθήματά του στο Twitter, όλα αυτά που ένοιωθε τον καιρό που ετοίμαζε το single: δάκρυα, αβεβαιότητα, ευτυχία και αγάπη.

Χιλιάδες θαυμαστές με μηνύματά τους στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης αποθέωσαν το single, το οποίο κυκλοφόρησε ήδη, δηλώνοντας «ευτυχισμένοι που άκουσαν τη φωνή του». Οι αδελφές του, Μέλανι και Γιόντα, μέσα από τα σόσιαλ μίντια δήλωσαν ότι επιθυμούν να «συνεχίσουν» το έργο του και να μην αφήσουν να ξεχαστεί η μουσική του κληρονομιά, «όπως ακριβώς θα ήθελε και ο ίδιος». Στο μεταξύ η φίλη και γειτόνισσά του Τζορτζ Μάικλ Κέιτ Μος ετοιμάζει ένα ντοκιμαντέρ, που αναφέρεται στα τελευταία χρόνια της ζωής του, ενώ πληροφορίες λένε ότι γυρίζεται μέσα στο σπίτι του διάσημου τραγουδιστή. Φέρει τον τίτλο «Freedom», που σημαίνει ελευθερία και αναμένεται να προβληθεί τους επόμενους μήνες από το βρετανικό Channel 4, ικανοποιώντας τους θαυμαστές του τραγουδιστή, καθώς θα μπορούν να παρακολουθήσουν στιγμές από την ιδιωτική ζωή του.

από την Άντα Σπηλιωτοπούλου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις