Πώς να ξεπαγώσεις το κρέας σε λιγότερο από 15 λεπτά

PLUS

Πώς να ξεπαγώσεις το κρέας σε λιγότερο από 15 λεπτά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Ξεχάσατε να βγάλετε το κρέας από την κατάψυξη αλλά οι καλεσμένοι όπου να ναι θα έρθουν; Μην αγχώνεστε, αφού είναι γνωστό πως για κάθε πρόβλημα υπάρχει λύση. Με αυτό το κόλπο μπορείτε να το ξεπαγώσετε εύκολα μέσα σε 10-15 λεπτά και να κερδίσετε πολύτιμο χρόνο. Για αρχή ζεστάνετε νερό μέσα σε ένα κατσαρολάκι και αφήστε […]

13.09.2017 | 12:22

Ξεχάσατε να βγάλετε το κρέας από την κατάψυξη αλλά οι καλεσμένοι όπου να ναι θα έρθουν;

Μην αγχώνεστε, αφού είναι γνωστό πως για κάθε πρόβλημα υπάρχει λύση.

Με αυτό το κόλπο μπορείτε να το ξεπαγώσετε εύκολα μέσα σε 10-15 λεπτά και να κερδίσετε πολύτιμο χρόνο.

Για αρχή ζεστάνετε νερό μέσα σε ένα κατσαρολάκι και αφήστε το μέχρι να δημιουργηθούν οι πρώτες φυσαλίδες στον πάτο της κατσαρόλας.

Τοποθετήστε το κρέας μέσα σε polybag σακουλάκια που κλείνουν αεροστεγώς και βάλτε το μέσα στο νερό, κλείνοντας το καπάκι της κατσαρόλας και έχοντας τη φωτιά σε πολύ χαμηλή στάθμη.

Ιδανικά, τα κομμάτια πρέπει να είναι μικρά ώστε να ξεπαγώσουν πιο γρήγορα. Σε κάθε περίπτωση δεν χρειάζεται πάνω από 15 λεπτά.

Στη συνέχεια, αφού αποσύρετε το νερό από τη φωτιά και βγάλετε το κρέας από το ζεστό νερό, μπορείτε να το μαγειρέψτε κανονικά.

Αυτό το τιπ μπορείτε να το εφαρμόσετε και στο κοτόπουλο το οποίο μάλιστα χρειάζεται μόλις 10 λεπτά.

 

Ετικέτες
Exit mobile version