Μια αληθινή αγάπη πίσω από την μεταμόσχευση νεφρού που έκανε η Σελένα Γκομέζ

LIFESTYLE

Μια αληθινή αγάπη πίσω από την μεταμόσχευση νεφρού που έκανε η Σελένα Γκομέζ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Η Σελένα Γκόμεζ αποκάλυψε μέσω Instagram την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε προκαλώντας το σοκ των φανατικών θαυμαστών της. Η διάσημη τραγουδίστρια ανέβασε την Πέμπτη μια φωτογραφία, με την αποκάλυψε ότι υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση νεφρού το καλοκαίρι. «Το καλοκαίρι έμαθα πως πρέπει να κάνω μεταμόσχευση νεφρού, εξαιτίας του λύκου. Ηταν αυτό που έπρεπε να κάνω για […]

15.09.2017 | 16:45

Η Σελένα Γκόμεζ αποκάλυψε μέσω Instagram την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε προκαλώντας το σοκ των φανατικών θαυμαστών της.

Η διάσημη τραγουδίστρια ανέβασε την Πέμπτη μια φωτογραφία, με την αποκάλυψε ότι υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση νεφρού το καλοκαίρι.

«Το καλοκαίρι έμαθα πως πρέπει να κάνω μεταμόσχευση νεφρού, εξαιτίας του λύκου. Ηταν αυτό που έπρεπε να κάνω για την υγεία μου. Ειλικρινά ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας, σύντομα, το ταξίδι μου όλους αυτούς τους μήνες, όπως πάντα ήθελα να κάνω με σας.

Μέχρι τότε θέλω να ευχαριστήσω δημοσίως την οικογένειά μου και την απίστευτη ομάδα ιατρών για όλα όσα έκαναν για μένα πριν και μετά τη χειρουργική επέμβαση. Τέλος, δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω πώς μπορώ να ευχαριστήσω την όμορφη φίλη μου Φράνσια Ρέισα» γράφει μεταξύ άλλων η νεαρή τραγουδίστρια.

Πόσο όμως τέλεια μπορεί να είναι αυτή η φίλη, που χάρισε στη Σελένα Γκόμεζ το νεφρό της;

Η Φράνσια και η Σελένα είναι φίλες από το 2008 και συνδέονται με μια αξιοζήλευτη φιλία, κάτι που πλέον δεν πρέπει να τολμήσει να αμφισβητήσει κανείς.

All of the feels #revivaltour #family

A post shared by Francia Raísa (@franciaraisa) on

Θεωρούν η μία την άλλη αδελφές από άλλη μητέρα και αποκαλούν η μία την άλλη «αδελφή» ή «hermana».

Το 2015, η Φράνσια αποκάλυψε ότι η Σελένα της έδωσε ένα κολιέ που έγραφε «μια αδελφή είναι παντοτινή φίλη» όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά.

Η αληθινή και πιστή φίλη είναι ηθοποιός, ενώ έχει παίξει και χορέψει σε κλιπάκια της σταρ της ποπ.

Episode 1 ?

A post shared by Francia Raísa (@franciaraisa) on

Exit mobile version