Αν η επιλογή του πιο φθηνού κρασιού αποδείχτηκε όχι και τόσο σωστή, υπάρχει τρόπος για να σώσεις την κατάσταση.
Μόλις μερικοί κόκκοι αλατιού μέσα στο κρασί μπορούν να εξισορροπήσουν τη γεύση και να μην καταλάβει κανείς πόσο το αγόρασες!
Τα πιο εύκολα μεζεδάκια για να φτιάξεις στο πι και φι, είναι ψημένες φέτες ψωμιού με:
- Πάστα πράσινης ελιάς, στην οποία θα προσθέσεις φρέσκα μυρωδικά, τριμμένο αμύγδαλο και σταφίδες ψιλοκομμένες.
- Πάστα μαύρης ελιάς με φρέσκο θυμάρι, κουκουνάρι, κεφαλοτύρι τριμμένο, πετιμέζι και σκόρδο ψιλοκομμένο.