Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

15

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Παπαχριστόπουλος: Εγώ πήγα για μπάνιο, δεν είπα στους άλλους να πάνε (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαχριστόπουλος: Εγώ πήγα για μπάνιο, δεν είπα στους άλλους να πάνε (vid)

Διευκρινίσεις για τη δήλωση που προκάλεσε αίσθηση, κάνει ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ο οποίος είπε πως κολύμπησε στην παραλία της Βούλας και δεν είδε καμία κηλίδα. Σήμερα μιλώντας στον ΣΚΑΪ έκανε λόγο για προσωπική του επιλογή και ότι δεν πρέπει να το κάνουν και οι υπόλοιποι. «Εγώ δεν προέτρεψα κανέναν να πάει να κολυμπήσει», δήλωσε […]

ÓõæÞôçóç êáé øÞöéóç åðß ôçò áñ÷Þò óôçí ÂïõëÞ, ôùí Üñèñùí êáé ôïõ óõíüëïõ ôïõ ó÷åäßïõ íüìïõ ôïõ Õðïõñãåßïõ Åîùôåñéêþí "Êýñùóç ôïõ Ìíçìïíßïõ Êáôáíüçóçò ìåôáîý ôïõ Õðïõñãåßïõ Åîùôåñéêþí ôçò ÅëëçíéêÞò Äçìïêñáôßáò êáé ôïõ Õðïõñãåßïõ Åîùôåñéêþí êáé ÁðïäÞìùí ôïõ ×áóåìéôéêïý Âáóéëåßïõ ôçò Éïñäáíßáò ãéá óõíåñãáóßá óå èÝìáôá ÅõñùðáúêÞò ¸íùóçò", ôçí ÔåôÜñôç 9 Ìáñôßïõ 2016. (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

Διευκρινίσεις για τη δήλωση που προκάλεσε αίσθηση, κάνει ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ο οποίος είπε πως κολύμπησε στην παραλία της Βούλας και δεν είδε καμία κηλίδα.

Σήμερα μιλώντας στον ΣΚΑΪ έκανε λόγο για προσωπική του επιλογή και ότι δεν πρέπει να το κάνουν και οι υπόλοιποι.

«Εγώ δεν προέτρεψα κανέναν να πάει να κολυμπήσει», δήλωσε και συμπλήρωσε πως πρέπει να το κάνει λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Αναφερόμενος σε πιθανές ευθύνες και παραλείψεις, είπε ότι τώρα είμαστε σε μια διαδικασία, «όταν ολοκληρωθεί, εάν υπάρχουν, ευθύνες και παραλείψεις, να αποδοθούν».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις