Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Σάλος με τη σύμβουλο του Κουρουμπλή που γελούσε με τον Μητσοτάκη- “Είναι συγγενής μου” (vid)
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Σάλος με τη σύμβουλο του Κουρουμπλή που γελούσε με τον Μητσοτάκη- “Είναι συγγενής μου” (vid)

Σε αυστηρούς τόνους έκανε παρατήρηση ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη στενή συνεργάτη του Παναγιώτη Κουρουμπλή στη χθεσινή του ομιλία στη Βουλή. Κατά την διάρκεια της κρίσιμης συνεδρίασης της επιτροπής Περιβάλλοντος η μετακλητή υπάλληλος ειρωνευόταν κάνοντας γκριμάτσες , ενώ δε δίστασε σε κάποιο σημείο να ξεσπάσει σε δυνατά γέλια. «Γιατί γελάτε κύριε μου; Σας παρακαλώ συγκρατηθείτε ή […]

ImageHandler

Σε αυστηρούς τόνους έκανε παρατήρηση ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη στενή συνεργάτη του Παναγιώτη Κουρουμπλή στη χθεσινή του ομιλία στη Βουλή.

Κατά την διάρκεια της κρίσιμης συνεδρίασης της επιτροπής Περιβάλλοντος η μετακλητή υπάλληλος ειρωνευόταν κάνοντας γκριμάτσες , ενώ δε δίστασε σε κάποιο σημείο να ξεσπάσει σε δυνατά γέλια.

kour2

«Γιατί γελάτε κύριε μου; Σας παρακαλώ συγκρατηθείτε ή αν δεν μπορείτε να βγείτε έξω» είπε ο κ. Μητσοτάκης ενώ θέση πήρε και ο κ. Αμυράς που είπε: «Δεν μου έχει ξανασυμβεί να βλέπω σύμβουλο Υπουργού, υποθέτω, την κυρία, να κάνει συνεχώς γκριμάτσες και να γελάει. Κυρία μου, που βρίσκεστε στο muppet show; Βρίσκεστε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Δηλαδή, όταν έρθει η σειρά μας να τοποθετηθούμε, θα έχουμε την κυρία να κάνει γκριμάτσες. Σας παρακαλώ».

Για το ίδιο θέμα δε και ο κ. Γιάννης Πλακιωτάκης (ΝΔ) επισήμανε: «Επιθυμούμε την αποβολή της κυρίας συμβούλου του Υπουργού, η οποία με τη στάση και τη συμπεριφορά της προσβάλλει το ελληνικό κοινοβούλιο. Δεν είναι δυνατόν να ανεχθούμε τέτοιου είδους συμπεριφορά».

Ο υφυπουργός Ναυτιλίας Νεκτάριος Σαντορινιός, δεξιά του ο υπουργός Ναυτιλίας και πίσω από τον Παναγιώτη Κουρουμπλή η σύμβουλος του υπουργού

kour1

Σήμερα, μιλώντας στον Σκάι, ο κύριος Κουρουμπλής παραδέχθηκε ότι δεν πρόκειται απλώς για μια υπάλληλο του υπουργείου του, αλλά για συγγενή του. Η κυρία αυτή, δημόσιος υπάλληλος του υπουργείου Πολιτισμού, αποσπάστηκε ως μετακλητή στο υπουργείο Ναυτιλίας, καθώς όπως ισχυρίστηκε ο υπουργός, «δεν δικαιούμαι να έχω έναν άνθρωπο της εμπιστοσύνης μου κοντά μου;»!

Πάντως, ο κύριος Κουρουμπλής αναγκάστηκε να παραδεχθεί πως «έγινε ένα λάθος», αναφερόμενος στην συμπεριφορά της εν λόγω κυρίας, χωρίς, σε κάθε περίπτωση, να ζητήσει «συγγνώμη» εκ μέρους της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις