Έβγαλαν τα μαχαίρια οι πρόσφυγες στη Χίο

ΕΛΛΑΔΑ

Έβγαλαν τα μαχαίρια οι πρόσφυγες στη Χίο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στον καταυλισμό μεταναστών στη Σούδα της Χίου με αποτέλεσμα δύο μετανάστες Ιρανικής καταγωγής να τραυματιστούν. Σύμφωνα με πληροφορίες η συμπλοκή ξεκίνησε όταν το θύμα, για άγνωστο λόγο προκάλεσε τον φερόμενο ως δράστη και τον συνεργό του. Ο δράστης επιχείρησε να επιτεθεί στο θύμα της επίθεσης με μαχαίρι κι έτσι τραυματίστηκαν και […]

22.09.2017 | 12:29

Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στον καταυλισμό μεταναστών στη Σούδα της Χίου με αποτέλεσμα δύο μετανάστες Ιρανικής καταγωγής να τραυματιστούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συμπλοκή ξεκίνησε όταν το θύμα, για άγνωστο λόγο προκάλεσε τον φερόμενο ως δράστη και τον συνεργό του. Ο δράστης επιχείρησε να επιτεθεί στο θύμα της επίθεσης με μαχαίρι κι έτσι τραυματίστηκαν και οι δύο και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Χίου.

Ο συνεργός του δράστη συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα του νησιού.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία οι δύο Ιρανοί έχουν ελαφρά τραύματα και συνελήφθησαν αμέσως μετά την εξαγωγή τους από το νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι ο καταυλισμός της Σούδας απειλείται με κλείσιμο, καθώς σταμάτησε η χρηματοδότηση της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ και των ΜΚΟ από ευρωπαϊκά κονδύλια.

Η κατάσταση μάλιστα εκεί είναι έκρυθμη, αφού στον καταυλισμό φιλοξενούνται πλέον μόνοι άνδρες, νεαρής ηλικίας που δεν δικαιούνται άσυλο.

Exit mobile version