Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση, η Fergie λέει την αλήθεια για το διαζύγιο
LIFESTYLE

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση, η Fergie λέει την αλήθεια για το διαζύγιο

Η Fergie και ο Josh Duhamel ήταν από τα ζευγάρια που έδιναν την αίσθηση πως έχουν έναν παραμυθένιο γάμο, όμως πίσω από τις πόρτες η κατάσταση ήταν αφόρητη. Το διάσημο ζευγάρι έπειτα από 8 χρόνια γάμου αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους. Οι δύο τους προχώρησαν σε επίσημη ανακοίνωση, καθώς όπως υποστήριξαν δεν άντεχαν να παίζουν άλλο το κρυφτό. […]

HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 05:  Actor Josh Duhamel (L) and actress/singer Fergie attend the premiere of Relativity Media's "Safe Haven" after party at The Terrace At Hollywood & Highland on February 5, 2013 in Hollywood, California.  (Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images for Relativity Media)

Η Fergie και ο Josh Duhamel ήταν από τα ζευγάρια που έδιναν την αίσθηση πως έχουν έναν παραμυθένιο γάμο, όμως πίσω από τις πόρτες η κατάσταση ήταν αφόρητη.

Το διάσημο ζευγάρι έπειτα από 8 χρόνια γάμου αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

fergie-josh-duhamel (1)

Οι δύο τους προχώρησαν σε επίσημη ανακοίνωση, καθώς όπως υποστήριξαν δεν άντεχαν να παίζουν άλλο το κρυφτό.

Αυτό δήλωσε η πρώην τραγουδίστρια των Black Eyed Peas η οποία μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για αυτή τους την απόφαση και δήλωσε ανακουφισμένη από την αποκάλυψη του διαζυγίου της.

092916-fergie-axl-josh

«Ειλικρινά, ήταν λίγο πιο περίεργο για εμάς με όλες αυτές τις ρομαντικές ερωτήσεις που μας έκαναν. Είμαστε εξαιρετικοί φίλοι, αγαπάμε ο ένας τον άλλον τόσο πολύ, και απλά φτάσαμε στο σημείο που τα πράγματα πια ήταν περίεργα. Δεν υπάρχει το κατάλληλο και τέλειο timing, οπότε απλά αποφασίσαμε να το κάνουμε», ανέφερε η Fergie μιλώντας στο People για το γεγονός πως κρατούσαν κρυφό τόσους μήνες τον χωρισμό τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις