Τάκης Λεμονής: «Μετά τον αγώνα, να αισθανθούμε ευχαριστημένοι με την προσπάθεια που κάναμε»

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τάκης Λεμονής: «Μετά τον αγώνα, να αισθανθούμε ευχαριστημένοι με την προσπάθεια που κάναμε»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Αντώνης Γεωργακόπουλος

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Τάκης Λεμονής, μίλησε στη χθεσινή συνέντευξη τύπου, ενόψει του αγώνα με τη Γιουβέντους στην Ιταλία για τα τους ομίλους του Champions League. O Έλληνας τεχνικός, τόνισε πως το παιχνίδι θα είναι δύσκολο, αλλά πρόσθεσε πως ο Ολυμπιακός δεν βρίσκεται εκεί για να παίξει απλά το ματς, […]

27.09.2017 | 08:49

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Τάκης Λεμονής, μίλησε στη χθεσινή συνέντευξη τύπου, ενόψει του αγώνα με τη Γιουβέντους στην Ιταλία για τα τους ομίλους του Champions League.

O Έλληνας τεχνικός, τόνισε πως το παιχνίδι θα είναι δύσκολο, αλλά πρόσθεσε πως ο Ολυμπιακός δεν βρίσκεται εκεί για να παίξει απλά το ματς, αλλά για να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί.

«Όλοι οι παίκτες είναι στον Ολυμπιακό γιατί είναι καλοί παίκτες, αλλά και εμάς η δουλειά μας γίνεται ευκολότερη για να εξηγήσουμε και να πάρουμε κάποια πράγματα που θέλουμε. Κάναμε μία συζήτηση με τους ποδοσφαιριστές, βλέπαμε κάποια πράγματα στο βίντεο, δεν ήρθαμε εδώ για να παίξουμε ένα ματς με την Γιουβέντους.

Ήρθαμε με έναν στόχο να μπούμε μετά τον αγώνα στα αποδυτήρια και να αισθανθούμε ευχαριστημένοι με την προσπάθεια που κάναμε. Εμείς δεν θα είμαστε ευχαριστημένοι για να πούμε ότι μπήκαμε μέσα και απλώς παίξαμε ένα ματς. Ο Ολυμπιακός έχει μπει σε μία διαδικασία που δεν την είχε τα προηγούμενα χρόνια.

Πρέπει να παίξει πλέον προκριματικά για τους ομίλους. Αυτή είναι μία διαφορά που έχει στον τομέα της καλοκαιρινής προετοιμασίας, ξεκινάς πιο νωρίς, πρέπει να έχεις άμεσα αποτελέσματα σε ένα μήνα».

Exit mobile version