Ο εγκέφαλος της ληστείας στην Κιμ: Συγκλονίστηκα όταν σας είδα δακρυσμένη

LIFESTYLE

Ο εγκέφαλος της ληστείας στην Κιμ: Συγκλονίστηκα όταν σας είδα δακρυσμένη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Πριν από ένα χρόνο τα διεθνή μέσα ενημέρωσης μιλούσαν για την ληστεία σε βάρος της Κιμ Καρντάσιαν στο Παρίσι. Πέντε ένοπλοι ληστές ντυμένοι αστυνομικοί εισέβαλαν στο ξενοδοχείο όπου διέμενε την έδεσαν, την πέταξαν στη μπανιέρα και την κλείδωσαν στο μπάνιο. Αφού τα έκαναν όλα άνω κάτω, της έκλεψαν κοσμήματα αξίας δέκα εκατομμυρίων δολαρίων. Σήμερα, ο […]

29.09.2017 | 11:21

Πριν από ένα χρόνο τα διεθνή μέσα ενημέρωσης μιλούσαν για την ληστεία σε βάρος της Κιμ Καρντάσιαν στο Παρίσι.

Πέντε ένοπλοι ληστές ντυμένοι αστυνομικοί εισέβαλαν στο ξενοδοχείο όπου διέμενε την έδεσαν, την πέταξαν στη μπανιέρα και την κλείδωσαν στο μπάνιο.

Αφού τα έκαναν όλα άνω κάτω, της έκλεψαν κοσμήματα αξίας δέκα εκατομμυρίων δολαρίων.

Σήμερα, ο «εγκέφαλος» της εγκληματικής ομάδας που εισέβαλε στο σπίτι, Aomar Ait Khedach, προσπαθεί να δημιουργήσει ενόψει της δίκης, εντυπώσεις.

Η δικηγορική ομάδα της Κιμ Καρντάσιαν στη Γαλλία έλαβε μία επιστολή από τον φερόμενο ως αρχηγό της ληστείας, τον Οκτώβριο του 2016.

Ήταν γραμμένη στα γαλλικά και μεταφράστηκε από τους δικηγόρους της περσόνας.

«Αφού αντιλήφθηκα τα συναισθήματά σας και συνειδητοποίησα την ψυχική οδύνη που σας προκάλεσα, αποφάσισα να σας γράψω, όχι για να κερδίσω από εσάς λίγο οίκτο. Θέλω να έρθω σε εσάς ως άνθρωπος και να σας πω πόσο έχω μετανιώσει για την πράξη μου, πόσο άλλαξα και πόσο συγκλονίστηκα όταν σας είδα με δάκρυα στα μάτια», φέρεται να έγραψε ο Khedache.

«Θέλω να γνωρίζετε πως αντιλαμβάνομαι πλήρως τον πόνο που περάσατε εσείς, τα παιδιά σας, ο σύζυγός σας και οι άνθρωποί σας», σημείωσε και πρόσθεσε: «Ελπίζω ότι αυτή η επιστολή θα σας επιτρέψει να ξεχάσετε σιγά-σιγά το τραύμα που προκλήθηκε από το δικό μου λάθος».

Ωστόσο, οι δικηγόροι της Καρντάσιαν της θεωρούν πως είναι μια απόπειρα να γλιτώσει την μεγάλη ποινή.

Ετικέτες
Exit mobile version