H “Σαμάνθα” απαντά σε όσους της χρεώνουν το τέλος της απόλυτης γυναικείας σειράς

LIFESTYLE

H “Σαμάνθα” απαντά σε όσους της χρεώνουν το τέλος της απόλυτης γυναικείας σειράς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Όλα τα δημοσιεύματα θέλουν την τηλεοπτική Σαμάνθα Τζόουνς να είναι υπεύθυνη που τελικά τα γυρίσματα του «Sex and the City 3» «πάγωσαν», εξαιτίας των απαιτήσεων της από την παραγωγή, να καλύψει τις υπόλοιπες ταινίες της. Η παραγωγή αρνήθηκε και έτσι η απόφαση για το τέλος της αγαπημένης τετράδας των γυναικών, είναι οριστική. Κι αυτό γιατί […]

30.09.2017 | 13:27

Όλα τα δημοσιεύματα θέλουν την τηλεοπτική Σαμάνθα Τζόουνς να είναι υπεύθυνη που τελικά τα γυρίσματα του «Sex and the City 3» «πάγωσαν», εξαιτίας των απαιτήσεων της από την παραγωγή, να καλύψει τις υπόλοιπες ταινίες της.

Η παραγωγή αρνήθηκε και έτσι η απόφαση για το τέλος της αγαπημένης τετράδας των γυναικών, είναι οριστική.

Κι αυτό γιατί σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, οι εξωφρενικές απαιτήσεις της τηλεοπτικής «Σαμάνθα», κατά κόσμον Kim Catrall, προκάλεσαν τη ματαίωση των σχεδίων για την τρίτη ταινία.

Ωστόσο, η ίδια δεν το άφησε έτσι και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Τwitter έδωσε τη δική της απάντηση.

«Το μόνο που δεν ήθελα να κάνω είναι μία τρίτη ταινία. Κι αυτό το έχω πει από το 2016», έγραψε στο Twitter η Kim Catrall.

Η  Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, στο New York City Ballet Gala, είχε επιβεβαιώσει ότι δεν θα γυριστεί τρίτη ταινία Sex and the City. «Τελικά δεν θα το κάνουμε. Είμαι απογοητευμένη. Είχαμε αυτή την όμορφη, αστεία, συγκινητική και ευχάριστη ιστορία. Δεν είναι μόνο η απογοήτευση ότι δεν θα μπορέσουμε να πούμε τη νέα ιστορία μας, αλλά περισσότερο για αυτό το κοινό που επιζητούσε τόσο πολύ μία ακόμη ταινία».

 

Exit mobile version