Με τα σουβλάκια φυσικά! 700 γρ. σολομό κομμένο σε κύβους 2 λεμόνια Για τη μαρινάδα 2 κ.σ. μαϊντανό τριμμένο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 1 κ.γ. μουστάρδα 1 κ.γ. αλάτι 1 κ.γ. πιπέρι μαύρο 2 κ.σ. ελαιόλαδο Χυμό από ½ λεμόνι 16 ξυλάκια για σουβλάκια Οδηγίες Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη μαρινάδα. […]
Με τα σουβλάκια φυσικά!
700 γρ. σολομό κομμένο σε κύβους
2 λεμόνια
Για τη μαρινάδα
2 κ.σ. μαϊντανό τριμμένο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 κ.γ. μουστάρδα
1 κ.γ. αλάτι
1 κ.γ. πιπέρι μαύρο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Χυμό από ½ λεμόνι
16 ξυλάκια για σουβλάκια
Οδηγίες
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη μαρινάδα. Βάζουμε μέσα τους κύβους από το σολομό και αφήνουμε να μαριναριστούν για 1 ώρα. Κόβουμε τα λεμόνια σε λεπτές φέτες και κάνουμε τα σουβλάκια βάζοντας εναλλάξ το σολομό και τις φέτες λεμονιού.
Ψήνουμε στη σχάρα ή στο φούρνο σε δυνατή φωτιά μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
Ακολουθήστε μας
στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις