Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Μίχαελ Σκίμπε: «Να σεβαστούμε την Κύπρο»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μίχαελ Σκίμπε: «Να σεβαστούμε την Κύπρο»

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής μας ομάδας, Μίχαελ Σκίμπε, τόνισε στη συνέντευξη τύπου για τον εκτός έδρας αγώνα με την Κύπρο (7/10), πως ο αντίπαλος χρειάζεται σεβασμό, καθώς έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία. Στη συνέχεια, εξέφρασε την άποψη πως σημαντικό ρόλο θα παίξει η σταθερή αμυντική λειτουργία. «Πρώτα από όλα […]

σκιμπε

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής μας ομάδας, Μίχαελ Σκίμπε, τόνισε στη συνέντευξη τύπου για τον εκτός έδρας αγώνα με την Κύπρο (7/10), πως ο αντίπαλος χρειάζεται σεβασμό, καθώς έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία.

Στη συνέχεια, εξέφρασε την άποψη πως σημαντικό ρόλο θα παίξει η σταθερή αμυντική λειτουργία.

«Πρώτα από όλα πρέπει να δείξουμε σεβασμό στην Κύπρο. Ήταν πολύ καλή και στο πρώτο, αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Βοσνία. Ακόμη και με την ομάδα μας το πρώτο ματς ήταν αμφίρροπο. Πρέπει να διατηρήσουμε τη σταθερή αμυντική συμπεριφορά μας και να παίξουμε με θάρρος και πίεση μπροστά. Είμαστε προς το τέλος των προκριματικών και πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», τόνισε μεταξύ άλλων ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής ομάδας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις