Το ψωμί αποτελεί ένα προϊόν που μπαίνει στα σπίτια μας καθημερινά, όμως είναι δύσκολο να το καταναλώσουμε όλο σε μια και μόνο ημέρα, οπότε το καταναλώνουμε μπαγιάτικο και τις επόμενες. Υπάρχει ένας πολύ εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος ώστε να απολαμβάνετε το ψωμί σας φρέσκο, κάθε μέρα! Να τι πρέπει να κάνετε: Καταναλώστε όσο ψωμί θέλετε […]
Το ψωμί αποτελεί ένα προϊόν που μπαίνει στα σπίτια μας καθημερινά, όμως είναι δύσκολο να το καταναλώσουμε όλο σε μια και μόνο ημέρα, οπότε το καταναλώνουμε μπαγιάτικο και τις επόμενες.
Υπάρχει ένας πολύ εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος ώστε να απολαμβάνετε το ψωμί σας φρέσκο, κάθε μέρα!
Να τι πρέπει να κάνετε:
Καταναλώστε όσο ψωμί θέλετε και στη συνέχεια, αφού κόψετε το υπόλοιπο σε φέτες βάλτε το στην κατάψυξη.
Tip: Στρώστε ένα ταψάκι με λαδόκολλα και τοποθετήστε τις φέτες στη σειρά και όχι τη μια πάνω στην άλλη.
Μόλις παγώσουν πλήρως, τοποθετήστε τις σε πλαστικές επαναχρησιμοποιήσιμες σακούλες τροφίμων, αφαιρώντας όσο περισσότερο αέρα μπορείτε.
Την επόμενη φορά που θα θελήσετε να γευτείτε φρέσκο ψωμάκι βγάλτε όσες φέτες χρειάζεστε και είτε αφήστε τις να ξεπαγώσουν σε θερμοκρασία δωματίου ή τοποθετήστε τις σε μία σχάρα στο φούρνο για να ψηθούν.
Η υφή του ψωμιού θα είναι σα να το αγοράσατε μόλις. Μπορεί έτσι να διατηρηθεί και για έξι μήνες.