Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Σπίρτζης: Δεν απειλώ κανέναν, αλλά δεν θα χαριστούμε ούτε μια μέρα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σπίρτζης: Δεν απειλώ κανέναν, αλλά δεν θα χαριστούμε ούτε μια μέρα

Ο Χρήστος Σπίρτζης διαβεβαίωσε σε ό.τι αφορά το υπουργείο Υποδομών ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία καθυστέρηση στην επένδυση του Ελληνικού, κατά τη διάρκεια της ακρόασης από τα μέλη της Επιτροπής του προτεινομένου από τον  Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, για διορισμό στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας «Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε.» (Ο.ΣΥ. Α.Ε.), κ. Γεωργίου Γλυκού […]

2392279

Ο Χρήστος Σπίρτζης διαβεβαίωσε σε ό.τι αφορά το υπουργείο Υποδομών ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία καθυστέρηση στην επένδυση του Ελληνικού, κατά τη διάρκεια της ακρόασης από τα μέλη της Επιτροπής του προτεινομένου από τον  Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, για διορισμό στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας «Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε.» (Ο.ΣΥ. Α.Ε.), κ. Γεωργίου Γλυκού και διατύπωση γνώμης της Επιτροπής.

Ο υπουργός μάλιστα ανέφερε ότι συγκεκριμένα ανέφερε για το Ελληνικό ότι τώρα πια «η μπάλα είναι στο επενδυτή και περιμένουμε από αυτόν να φέρει γρήγορα τις μπουλντόζες».

Για το ηλεκτρονικό εισιτήριο

Ο υπουργός προεκτάθηκε στο ζήτημα των ηλεκτρονικών εισιτηρίων, τονίζοντας ότι σήμερα το φαινόμενο των πλαστών καρτών και εισιτηρίων είναι πρόβλημα με απώλειες μεγαλύτερες στα έσοδα, από αυτές του φαινομένου της εισιτηριοδιαφυγής.

Επίσης, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών ήταν κατηγορηματικός ότι η ηλεκτρονική κάρτα δεν παραβιάζει κατά κανένα τρόπο τα προσωπικά δεδομένα, ότι δηλαδή δεν οδηγεί σε «φακέλωμα» των πολιτών, καθώς έχει προηγηθεί στενή και λεπτομερειακή συνεργασία με τη Αρχή Προστασία Προσωπικών Δεδομένων.

«Δεν καταγράφεται και δεν παρακολουθείται πουθενά ποιος πολίτης, με ποια κάρτα, ανεβαίνει σε ποιον σταθμό ή ποιο μέσο χρησιμοποιεί ή πότε και που κατεβαίνει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος άφησε αιχμές για τα πλαστά εισιτήρια, λέγοντας ότι «Δεν απειλώ κανένα, αν διαβάσετε τον δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα, θα δείτε ότι όταν κάποιος δεν κάνει την δουλειά του πάει πειθαρχικό. Δεν θα χαριστούμε μία μέρα, για όσους θέλουν να συνεχίσουν να πωλούνται πλαστές κάρτες και εισιτήρια».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις