Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

17

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Λεμονής στους παίκτες του: «Κοιτάξτε τη βαθμολογία, τον Γενάρη θα είμαστε πρώτοι!»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Λεμονής στους παίκτες του: «Κοιτάξτε τη βαθμολογία, τον Γενάρη θα είμαστε πρώτοι!»

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στους συλλόγους τους μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων. Στον Ολυμπιακό, πιστεύουν πως η διακοπή αυτή τους βοήθησε να βελτιώσουν αρκετά πράγματα, ώστε να πετύχουν το στόχο τους, που είναι το πρωτάθλημα. Ο Τάκης Λεμονής, φρόντισε να ντοπάρει ψυχολογικά τους παίκτες του στο Ρέντη, για να σηκώσουν […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στους συλλόγους τους μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων.

Στον Ολυμπιακό, πιστεύουν πως η διακοπή αυτή τους βοήθησε να βελτιώσουν αρκετά πράγματα, ώστε να πετύχουν το στόχο τους, που είναι το πρωτάθλημα.

Ο Τάκης Λεμονής, φρόντισε να ντοπάρει ψυχολογικά τους παίκτες του στο Ρέντη, για να σηκώσουν κεφάλι, αρχής γενομένης από το αυριανό ματς στη Νέα Σμύρνη.

«Κοιτάξτε καλά αυτό τον πίνακα. Κοιτάξτε τη βαθμολογία. Εδώ μέσα είναι τα λάθη, οι απροσεξίες, όλα. Τώρα βάζετε “Χ” σε αυτά και γινόμαστε μια γροθιά. Όχι μια ομάδα μόνο με όλη τη σημασία της λέξεως. Μια γροθιά!

Το Γενάρη αυτή η βαθμολογία θα έχει 1ο τον Ολυμπιακό και θα το έχουμε καταφέρει όλοι μας με ασταμάτητη δουλειά.

Κάνουμε μια αντεπίθεση διαρκείας για να βρεθούμε στη φυσική μας θέση και σας θέλω όλους προσηλωμένους στον στόχο και το ξαναλέω: Όλοι μαζί μια γροθιά!», ήταν οι χαρακτηριστικές κουβέντες του 57χρονου τεχνικού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις