Ολυμπιακός: Οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Τάκης Λεμονής στον αποψινό αγώνα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός: Οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Τάκης Λεμονής στον αποψινό αγώνα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Αντώνης Γεωργακόπουλος

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Τάκης Λεμονής, εκμεταλλεύτηκε τη διακοπή των εθνικών ομάδων για να δοκιμάσει νέα πράγματα, ώστε να βελτιώσει την εικόνα των «ερυθρόλευκων». Οι πρωταθλητές Ελλάδος, θέλουν να ξεκινήσουν την αντεπίθεσή τους, αρχής γενομένης από το σημερινό ματς στη Νέα Σμύρνη με αντίπαλο των Πανιώνιο. Ο 57χρονος τεχνικός, λοιπόν, […]

14.10.2017 | 10:14

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Τάκης Λεμονής, εκμεταλλεύτηκε τη διακοπή των εθνικών ομάδων για να δοκιμάσει νέα πράγματα, ώστε να βελτιώσει την εικόνα των «ερυθρόλευκων».

Οι πρωταθλητές Ελλάδος, θέλουν να ξεκινήσουν την αντεπίθεσή τους, αρχής γενομένης από το σημερινό ματς στη Νέα Σμύρνη με αντίπαλο των Πανιώνιο.

Ο 57χρονος τεχνικός, λοιπόν, φαίνεται πως ετοιμάζει κάποιες μικροεκπλήξεις.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Λεμονής αναμένεται να “κατεβάσει” ένα σχήμα με Προτό στα γκολπόστ, τους Φιγκέιρας (δεξιά), Σισέ, Νικολάου (ή Μποτία), Κούτρη (αριστερά) στην άμυνα, τους Ρομαό, Οφόε , Φορτούνη στα χαφ, τους Πάρντο, Σεμπά στα άκρα της επίθεσης και τον Ανσαριφάρντ (σκόραρε δύο γκολ με την εθνική του) στην κορυφή.

Exit mobile version