Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

09

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αρναούτη- Κυριακού: Μετά το εισαγγελικό πόρισμα, κηρύττουν πόλεμο
LIFESTYLE

Αρναούτη- Κυριακού: Μετά το εισαγγελικό πόρισμα, κηρύττουν πόλεμο

Στην αντεπίθεση περνούν οι κοπέλες που ήταν στο αυτοκίνητο, τη μοιραία νύχτα που σκοτώθηκε ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης. Η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου, μετά από την αρχειοθέτηση της υπόθεσης του τροχαίου και την μήνυση της οικογένειας του τραγουδιστή ετοιμάζονται για τα επόμενα νομικά βήματα. Αυτό γιατί, μετά το πόρισμα του εισαγγελέα πως οδηγός […]

Στην αντεπίθεση περνούν οι κοπέλες που ήταν στο αυτοκίνητο, τη μοιραία νύχτα που σκοτώθηκε ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης.

Η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου, μετά από την αρχειοθέτηση της υπόθεσης του τροχαίου και την μήνυση της οικογένειας του τραγουδιστή ετοιμάζονται για τα επόμενα νομικά βήματα. Αυτό γιατί, μετά το πόρισμα του εισαγγελέα πως οδηγός ήταν ο αδικοχαμένος τραγουδιστής, δεν ευσταθεί η μήνυση της οικογένειας που υποστήριζε ότι πίσω από το τιμόνι καθόταν η Φρόσω και, άρα, η Μίνα διέπραξε ψευδορκία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Έθνος, τα δύο κορίτσια ετοιμάζουν ήδη αγωγές προς αρκετές κατευθύνσεις.

Το ένα σκέλος των αγωγών, που αφορά την διεκδίκηση των νόμιμων αποζημιώσεων από την ασφαλιστική εταιρεία του αυτοκινήτου, ενδεχομένως θα καθυστερήσει λίγο, γιατί απαιτείται η αποκατάσταση της υγείας τους.

Το δεύτερο σκέλος αφορά σε αγωγές που σκοπεύει να καταθέσει η πλευρά της Μίνας ενάντια σε όσους δυσφήμησαν και προσέβαλαν την προσωπικότητά της τον τελευταίο 1,5 χρόνο, όσο, δηλαδή, εκείνη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία.

Μάλιστα, στον λογαριασμό της στο Facebook, η Μίνα δημοσίευσε φωτογραφία στην οποία κρατά την σελίδα με το άρθρο της εφημερίδας, γράφοντας στην λεζάντα: «μετά τις μηνύσεις και τις αγωγές νομίζω ότι ο καθένας, μετά την απόφαση των δικαστηρίων, ότι έλεγα την αλήθεια, θα είχε πληγωθεί και θα πέρναγε στην αντεπίθεση… Βλέπετε, οι μάχες που δίνω στις αίθουσες των χειρουργείων που συνεχίζονται και δεν ξέρω για πόσο ακόμα δεν ευαισθητοποίησαν κανέναν τους. Ήρθε η ώρα!!! Για όνομα πια… Δεν είμαι και ο Ιησούς»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις