Το σκάνδαλο Γουάινσταϊν, δίνει στεγνά τον Μπεν Άφλεκ

LIFESTYLE

Το σκάνδαλο Γουάινσταϊν, δίνει στεγνά τον Μπεν Άφλεκ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Όσο οι ισχυρισμοί και οι φήμες περί σεξουαλικής βίας από τον Harvey Weinstein αυξάνονται καθημερινά, σιγά-σιγά, οι celebrities έχουν αρχίσει να καταδικάζουν τον παραγωγό του Hollywood για τις πράξεις του. Αφού ο Ben Affleck χρησιμοποίησε τα social media τη Τρίτη για να δηλώσει πως είναι “στενοχωρημένος και θυμωμένος” με την “απαράδεκτη” συμπεριφορά του Weinstein, η ηθοποιός […]

16.10.2017 | 10:57

Όσο οι ισχυρισμοί και οι φήμες περί σεξουαλικής βίας από τον Harvey Weinstein αυξάνονται καθημερινά, σιγά-σιγά, οι celebrities έχουν αρχίσει να καταδικάζουν τον παραγωγό του Hollywood για τις πράξεις του.

Αφού ο Ben Affleck χρησιμοποίησε τα social media τη Τρίτη για να δηλώσει πως είναι “στενοχωρημένος και θυμωμένος” με την “απαράδεκτη” συμπεριφορά του Weinstein, η ηθοποιός Hilarie Burton είπε πως ο Affleck είχε αγγίξει βίαια το στήθος της στην εκπομπή TRL.

https://twitter.com/amtendler/status/918209320977911808

Την Πέμπτη, ο Affleck δημοσίευσε ένα post στο Twitter, στο οποίο απολογητικά αναφέρει πως “φέρθηκε με ακατάλληλο τρόπο.”

Λίγες μόνο ώρες αργότερα, εμφανίστηκε ακόμη μία κατηγορία περί σεξουαλικής παρενόχλησης εις βάρος του Affleck. H make up artist, Annamarie Tendler, έγραψε ένα tweet στο οποίο λέει πως ο Affleck την άρπαξε βίαια σε ένα πάρτι των Golden Globes το 2014.

https://twitter.com/amtendler/status/918209320977911808

https://twitter.com/amtendler/status/918210448700465152

“Θα ήθελα επίσης μία συγγνώμη από τον Ben Affleck που άρπαξε τα οπίσθιά μου σε ένα πάρτι των Golden Globes το 2014,” έγραψε η Tendler. Η make up artist έγραψε μερικά ακόμα tweets όπου εξιστορεί αναλυτικά το περισταστικό και κλείνει λέγοντας: “Όπως οι περισσότερες γυναίκες σε αυτές τις περιπτώσεις δεν είπα τίποτα αλλά έχω σκεφτεί πολύ τι θα του έλεγα να τον έβλεπα ξανά μπροστά μου.”

https://twitter.com/amtendler/status/918210892591960064

O Affleck δεν έχει απαντήσει ακόμη στο tweet της Tendler, παρολαυτά, μία ακόμη παρευρισκόμενη στο ίδιο πάρτι των Golden Globes είπε πως η Tendler δεν ήταν η μοναδική γυναίκα που παρενοχλήθηκε σεξουαλικά εκείνο το βράδυ.

Η συγγραφέας τηλεόρασης, Jen Statsky, έγραψε: “Ήμουν κι εγώ σε αυτό το πάρτι και αρκετές φίλες είχαν την ίδια εμπειρία.”

Exit mobile version