Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

17

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Δεύτερο θύμα διάρρηξης, μετά τον Αραούχο- Ανησυχούν οι Αρχές
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δεύτερο θύμα διάρρηξης, μετά τον Αραούχο- Ανησυχούν οι Αρχές

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε το βράδυ της Τρίτης τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Εμάνουελ Εμενίκε όταν διαπίστωσε ότι στο σπίτι του στα νότια προάστια είχε πέσει στα «χέρια» ληστών. Πρόκειται για το δεύτερο χτύπημα κατά ποδοσφαιριστή τα τελευταία 24ωρα καθώς είχε προηγηθεί η διάρρηξη στο σπίτι του Αραούχο της ΑΕΚ, που βρισκόταν στην Ξάνθη για τον […]

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε το βράδυ της Τρίτης τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Εμάνουελ Εμενίκε όταν διαπίστωσε ότι στο σπίτι του στα νότια προάστια είχε πέσει στα «χέρια» ληστών.

Πρόκειται για το δεύτερο χτύπημα κατά ποδοσφαιριστή τα τελευταία 24ωρα καθώς είχε προηγηθεί η διάρρηξη στο σπίτι του Αραούχο της ΑΕΚ, που βρισκόταν στην Ξάνθη για τον αγώνα της Ένωσης με την ακριτική ομάδα.

Οι Αρχές πιστεύουν πως οι διαρρήκτες χτύπησαν γιατί θεωρούσαν ότι ο επιθετικός του Ολυμπιακού ήταν εκτός Ελλάδος με την ερυθρόλευκη αποστολή στη Βαρκελώνη .

Όμως ο τραυματισμός του τον κράτησε στην Αθήνα, κάτι που δεν γνώριζαν ίσως οι διαρρήκτες. Αυτό που αναζητούν οι αστυνομικοί είναι αν πρόκειται για μια συγκεκριμένη σπείρα ή για τυχαία συμβάντα.

Η ανησυχία της ΕΛΑΣ είναι αν πρόκειται για «ποντικούς» που έχουν βάλει στο μάτι ποδοσφαιριστές καθώς πριν από περίπου ένα χρόνο είχε παρατηρηθεί παρόμοιο φαινόμενο με θύμα, τότε, τον Τσόρι Ντομίνγκεζ του Ολυμπιακού.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις