«Με τον Σιμόες ως δεκάρι η ΑΕΚ κόντρα στη Μίλαν»

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Με τον Σιμόες ως δεκάρι η ΑΕΚ κόντρα στη Μίλαν»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Αντώνης Γεωργακόπουλος

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Η ιταλική εφημερίδα Gazzeta Dello Sport, δημοσίευσε την πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ, για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μίλαν. Υπάρχουν δύο πιθανά σενάρια. Ή οι Ιταλοί δε γνωρίζουν πολύ καλά τη σύνθεση και τις δυνατότητες των παικτών της «Ένωσης», ή ο Μανόλο Χιμένεθ ετοιμάζει εκπλήξεις όσον αφορά το τακτικό […]

19.10.2017 | 11:58

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Η ιταλική εφημερίδα Gazzeta Dello Sport, δημοσίευσε την πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ, για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μίλαν.

Υπάρχουν δύο πιθανά σενάρια.

Ή οι Ιταλοί δε γνωρίζουν πολύ καλά τη σύνθεση και τις δυνατότητες των παικτών της «Ένωσης», ή ο Μανόλο Χιμένεθ ετοιμάζει εκπλήξεις όσον αφορά το τακτικό κομμάτι.

Όλα αυτά, γιατί οι δημοσιογράφοι από τη γειτονική χώρα, πιστεύουν πως ο Σιμόες θα αγωνιστεί ως «δεκάρι», με τον Πορτογάλο μέσο να μη φημίζεται για τη δημιουργικότητα στο παιχνίδι του.

Συγκεκριμένα, η «Gazzetta dello Sport» παρουσιάζει ως πιθανό σύστημα των «κιτρινόμαυρων» το 4-3-3, με τους Πέτρο Μάνταλο, Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο στο άκρα, τον Μάρκο Λιβάγια στην κορυφή της επίθεσης, και τον Αντρέ Σιμόες σε ρόλο…επιτελικού μέσου.

Από εκεί και πέρα, οι Ιταλοί θεωρούν πως ο Γιάκομπ Γιόχανσον θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Όγκνιεν Βράνιες στο κέντρο της άμυνας, με τον Αστρίτ Αϊντάρεβιτς να παίρνει φανέλα βασικού στο πλευρό του Κώστα Γαλανόπουλου.

Exit mobile version