Εκτός από τον κλασσικό τρόπο, δηλαδή, να κόβουμε με το χέρι ένα κομμάτι από το ψωμί , φαίνεται ότι υπάρχει και ο σωστός τρόπος για να κόβουμε τη φρατζόλα. Συνήθως, όταν κόβουμε το ψωμί, ακουμπάμε το κάτω μέρος του σε μια επιφάνεια και κόβουμε από το πάνω μέρος, την κόρα. Ωστόσο, η σεφ Σάρα Τζαμπέλ […]
Εκτός από τον κλασσικό τρόπο, δηλαδή, να κόβουμε με το χέρι ένα κομμάτι από το ψωμί , φαίνεται ότι υπάρχει και ο σωστός τρόπος για να κόβουμε τη φρατζόλα.
Συνήθως, όταν κόβουμε το ψωμί, ακουμπάμε το κάτω μέρος του σε μια επιφάνεια και κόβουμε από το πάνω μέρος, την κόρα.
Ωστόσο, η σεφ Σάρα Τζαμπέλ υποστηρίζει ότι υπάρχει ένας πιο σωστός και εύκολος τρόπος για να κόψουμε το ψωμί.
Όπως εξηγεί, αυτός είναι να το βάζουμε πλάγια και έτσι να αποφεύγουμε να αρχίζουμε το κόψιμο από το πιο σκληρό σημείο της κόρας.
Η διάσημη σεφ υποστηρίζει ότι κατ’ αυτό τον τρόπο επιτυγχάνουμε ομοιόμορφες φέτες και δεν πιέζουμε το ψωμί, καταλήγοντας στο να καταστρέφουμε και τη γεύση του.